Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Sanibroyeur Sanifos 110P opvoerinstallatie met automatisch werkende pomp voor afvalwater

artikelnr: 23154729leveranciersnr:  SANIFOS110P

Opvoerinstallatie voor afvalwater, eenfasig systeem

De Sanifos 110 is een opvoerinstallatie met automatisch werkende pomp voor afvalwater. De pomp voert zowel zwart als grijs afvalwater af van toilet, wastafel, bad, douche, bidet, (vaat)wasmachine en gootsteen van een enkele woon-...

Lees meer
Bruto prijs: €1.923,00per stuk
Kenmerken
MerkSanibroyeur
LeverancierscodeSANIFOS110P
EAN-Code3308815079318
Nom. stroom6 A
Breedte696 mm
Hoogte535 mm
Diepte587 mm
Reservoir-inhoud110 l
Aantal fasen1
Materiaal reservoirPolyethyleen (PE)
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Opvoerinstallatie voor afvalwater, eenfasig systeem

De Sanifos 110 is een opvoerinstallatie met automatisch werkende pomp voor afvalwater. De pomp voert zowel zwart als grijs afvalwater af van toilet, wastafel, bad, douche, bidet, (vaat)wasmachine en gootsteen van een enkele woon- of werkomgeving. De Sanifos 110 heeft 1 pomp met een vermaalsysteem dat geactiveerd wordt door een vlotter. De Pro X K2 messen zorgen ervoor dat er veel minder kans is op verstoppingen. De Sanifos beschikt over een reservoir van 110 liter en is voorzien van een krachtige en geluidsarme motor.

Is er onderhoud nodig dan is dat eenvoudig door deschroefdeksel. De schroefdeksel zorgt voor een makkelijke toegang tot vlotter en pomp zelfs als deze ondergronds is geïnstalleerd. 4 inlaten met verschillende diameters zorgt voor een flexibele installatie.

Standaard werktemperatuur is 35°C en voor een korte tijd (maximaal 5 minuten) een temperatuur van 70°C.

Maximum doorstroomsnelheid: 11m³/uur