Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Solarfocus FWM konvent 20E verswatermodule elektronisch gestuurd met volumestroomsensor voor ecomanager-touch regeling

artikelnr: 5460006leveranciersnr:  118620

De verswatermodule FWM Konvent combineert kwaliteitsvolle onderdelen met een intelligente bediening. Om een gelijkblijvende uitstromingstemperatuur aan de warmwaterkraan ook bij verschillende volumestromen en buffertemperaturen te kunnen garanderen, wordt de volumestroom uit de buffer via...

Lees meer
Bruto prijs: €2.110,00per stuk
Kenmerken
MerkSolarfocus
Leverancierscode118620
Product soortVerswatermodule
SerieFWM Konvent
Type20
Uitgebreide info

De verswatermodule FWM Konvent combineert kwaliteitsvolle onderdelen met een intelligente bediening. Om een gelijkblijvende uitstromingstemperatuur aan de warmwaterkraan ook bij verschillende volumestromen en buffertemperaturen te kunnen garanderen, wordt de volumestroom uit de buffer via een zeer efficiënte pomp met een doeltreffende bediening geregeld op basis van het toerental. De bediening bevat de vereiste informatie voor het regelen van het systeem door een volumestroomsensor, volumestroomgever en extreem gevoelige temperatuursensoren, die de kleinste temperatuurafwijkingen onmiddellijk kunnen vaststellen. Door de aanpassingen van de volumestroom uit de buffer en de uitstekende warmteoverdracht in de platenwarmtewisselaar in roestvrij staal zijn de teruglooptemperaturen in de buffer zeer laag. De lage teruglooptemperatuur zorgt voor ideale omstandigheden bij zonnethermische installaties, warmtepompen of condensboilers. Een optimale werking is gegarandeerd.

Eigenschappen:

  • Verswatermodule met elektronisch bediende, zeer efficiënte pomp
  • Circulatie en voormengventiel optioneel te integreren
  • Naar keuze met SOLARFOCUS ecomanager-touch of met aparte bediening
  • Gietvermogen 20, 30, 40 en 50 l/min

Voordelen:

  • De elektronische bediening garandeert ook bij verschillende volumestromen en verschillende buffertemperaturen
  • Een constante warmwatertemperatuur en een lage teruglooptemperatuur naar het reservoir.
  • Ideaal in combinatie met zonnethermische installaties en biomassaketels
  • Eenvoudige instelling mogelijk via het touchscreen van de SOLARFOCUS biomassaketel
  • Optioneel: Integreren circulatie zorgt ook bij lange leidiningen voor warm water