Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron WDH 600 SBB isolatiepakket

artikelnr: 1111475leveranciersnr:  235909

De STIEBEL ELTRON WDH 600 SBB boilerisolatie is met een isolatiekap en een vloerrondel voor de staande boiler uitgerust. Een combinatie van neopor- en vliesisolatie zorgt voor lage warmteverliezen. De buitenmantel is in het wit gehouden, het deksel in het zwart. De geïntegreerde snelsluit-haaklijst...

Lees meer
Bruto prijs: €787,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode235909
EAN-Code4017212359099
ModelOverig
ToepassingWarmwater - staande opslagtank
Dikte110 mm
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON WDH 600 SBB boilerisolatie is met een isolatiekap en een vloerrondel voor de staande boiler uitgerust. Een combinatie van neopor- en vliesisolatie zorgt voor lage warmteverliezen. De buitenmantel is in het wit gehouden, het deksel in het zwart. De geïntegreerde snelsluit-haaklijst vergemakkelijkt de bevestiging van de isolatie. Dankzij de spievormige insnijdingen in de zijdelingse isolatiesegmenten kan de isolatie optimaal aan de tank worden aangepast.

De belangrijkste kenmerken

  • Twee halve schalen voor gemakkelijkere aanpassing van de vorm
  • Dankzij verwerking van grafiet optimale isolatie-eigenschappen
  • Lage energieverliezen door hoogwaardige isolatie