Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron DEM 3 mini-doorstromer elektronisch geregeld

artikelnr: 1111290leveranciersnr:  231001

Deze STIEBEL ELTRON DEM 3 elektronisch geregelde minidoorstromer voorziet een wastafel van warm water. De werking is zowel met drukloze als met drukkranen mogelijk. Het toestel beschikt over regelelektronica en een sensor voor de uitlooptemperatuur. Het doorstroomvolume kan variabel worden...

Lees meer
Bruto prijs: €313,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode231001
EAN-Code4017212310014
MontagewijzeBovenbouw/onderbouw
Breedte190 mm
Hoogte143 mm
Diepte82 mm
Gewicht1.7 kg
Nom. vermogen3.5 kW
Met kraan/mengkraanNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Deze STIEBEL ELTRON DEM 3 elektronisch geregelde minidoorstromer voorziet een wastafel van warm water. De werking is zowel met drukloze als met drukkranen mogelijk. Het toestel beschikt over regelelektronica en een sensor voor de uitlooptemperatuur. Het doorstroomvolume kan variabel worden begrensd. De gewenste temperatuur kan tot aan het maximale vermogen tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld. Een interne temperatuurbegrenzing is mogelijk.

Grote afstanden en ruimteverlies vermijden
Dankzij korte leidingafstanden is warm water onmiddellijk beschikbaar. Ook ruimtegebrek is hierbij geen probleem: het toestel is uitermate klein en is bijzonder makkelijk in de badkamerinrichting in te passen.

De belangrijkste kenmerken

  • Elektronisch geregelde mini-doorstromer
  • Warm water meteen beschikbaar
  • Zeer comfortabel en energiezuinig dankzij elektronische vermogensregeling
  • Temperatuurbegrenzing intern instelbaar in het bereik van 30-50 °C
  • Geen stilstands- of verdeelverliezen
  • Flexibele installatie dankzij onder- of bovenbouw
  • Eenvoudige installatie dankzij randaardestekker