Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron SH 100S wandboiler 100 liter

artikelnr: 1110058leveranciersnr:  073050

De STIEBEL ELTRON SH 100 S elektronische wandboiler kan voorzien in individuele of groepsvoorziening ook meerdere tappunten comfortabel en energiebesparend van warm water, bijvoorbeeld in de badkamer en in de keuken. Dit drukvaste, gesloten toestel kan gecombineerd worden met alle in de...

Lees meer
Bruto prijs: €775,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode073050
EAN-Code4017210730500
Breedte510 mm
Hoogte1050 mm
Diepte510 mm
Nom. vermogen6 kW
Met kraan/mengkraanNee
Tankvolume100 l
Energie-efficiëntieklasseC
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON SH 100 S elektronische wandboiler kan voorzien in individuele of groepsvoorziening ook meerdere tappunten comfortabel en energiebesparend van warm water, bijvoorbeeld in de badkamer en in de keuken. Dit drukvaste, gesloten toestel kan gecombineerd worden met alle in de handel verkrijgbare drukkranen. Wanneer slechts één tappunt wordt voorzien, kan het toestel ook drukloos (open) worden gebruikt.

Comforteigenschappen
De temperatuur kan traploos worden ingesteld en in drie standen worden begrensd. De opwarmfase wordt visueel weergegeven. Zeven led-indicatorvelden tonen de beschikbare warmte-inhoud op het bedieningspaneel.

Efficiëntie
Lage energieverliezen door de hoogwaardige isolatie. Installatie De geïntegreerde grijpuitsparingen vergemakkelijken het transport van de wandboiler. Dankzij de uitgekiende constructie kunnen alle gangbare wandboilers snel en eenvoudig worden vervangen. Met de meegeleverde montagesjabloon kunnen de boorgaten eenvoudig worden afgetekend.

De belangrijkste kenmerken

  • Hydraulisch geregelde wandboiler
  • Elektronische aanduiding van de warmte-inhoud met ledindicator
  • Eenvoudige temperatuurinstelling van 35-82 °C door traploze instelling op het toestel
  • Temperatuurbegrenzing mogelijk
  • Lange levensduur dankzij speciale emaillering