Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron WPL 47 warmtepomp lucht/water

artikelnr: 1110084leveranciersnr:  228836

De STIEBEL ELTRON WPL 47 lucht-water-warmtepomp voorziet in een hoog verwarmingsvermogen. In cascade geschakeld telt het vermogen van de toestellen op en voorziet het probleemloos ook meergezinswoningen of bedrijfsgebouwen. Het vermogen kan nauwkeurig worden afgestemd op het gebouwencomplex...

Lees meer
Bruto prijs: €23.232,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode228836
EAN-Code4017212288368
Breedte1860 mm
Hoogte1485 mm
Diepte2040 mm
Gewicht540 kg
Aantal fasen3
CascadeerbaarJa
Hoeveelheid koudemiddel7.3 kg
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON WPL 47 lucht-water-warmtepomp voorziet in een hoog verwarmingsvermogen. In cascade geschakeld telt het vermogen van de toestellen op en voorziet het probleemloos ook meergezinswoningen of bedrijfsgebouwen. Het vermogen kan nauwkeurig worden afgestemd op het gebouwencomplex of op de wooneenheden.

Zinvolle aansluitingen doorvoeren
De buiten opgestelde warmtepomp staat bovendien open voor meer. Via de warmtepompmanager kan de warmtepomp met andere warmtegeneratoren gecombineerd worden. Daarmee kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de veelzijdigheid van het toestel.

De belangrijkste kenmerken

  • Buiten opgestelde lucht-water-warmtepomp voor verwarming
  • Zeer hoge vermogensgetallen voor meergezinswoningen en bedrijfsgebouwen
  • Bedrijfszekerheid door een van buitenaf tegen beschadiging beschermde verdamper
  • Geschikt voor de bivalente werking met een andere energiebron
  • Lage bouwhoogte in verhouding tot hoge vermogensgetallen

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 5.400,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA01563.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.