Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron SBB 1000 WP SOL buffervat1000 liter

artikelnr: 1111472leveranciersnr:  235908

De STIEBEL ELTRON SBB 1000 WP SOL warmwaterboilers is geschikt voor de warmtepompwerking met een groot vermogen. Het toestel wordt, afhankelijk van de nominale inhoud en de oppervlakte van de warmtewisselaar, gebruikt in tweegezinswoningen of appartementsgebouwen of in bedrijfspanden. Naar...

Lees meer
Bruto prijs: €5.412,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode235908
EAN-Code4017212359082
MontagewijzeStaand
Hoogte2153 mm
Aansluiting 1Buitendraad
Aansluiting 2Binnendraad
Diameter790 mm
Inhoud836 l
Max. temperatuur95 °C
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON SBB 1000 WP SOL warmwaterboilers is geschikt voor de warmtepompwerking met een groot vermogen. Het toestel wordt, afhankelijk van de nominale inhoud en de oppervlakte van de warmtewisselaar, gebruikt in tweegezinswoningen of appartementsgebouwen of in bedrijfspanden. Naar keuze kan een zonnethermische ondersteuning worden geïntegreerd.

Comforteigenschappen
Het geëmailleerd stalen reservoir is uitgerust met een magnesium-signaalanode als aanvullende bescherming tegen corrosie. Twee interne warmtewisselaars met dubbele buis zijn geïntegreerd: de onderste voor het zonnesysteem en de bovenste voor de warmtepomp. Bij warmtepompen met een groter vermogen kunnen beide warmtewisselaars in serie geschakeld worden. De revisieflenzen zijn afgedekt met blindflenzen. Indien nodig, kunnen bijkomende warmtewisselaars of elektrische verwarmingsflenzen worden voorzien.

Klaar voor de toekomst
Deze warmwaterboilers maken op grote schaal ook gebruik van zonnewarmte. Met een nominale inhoud van meer dan 800 liter is met dit toestel de warmteopbrengst van zelfs grotere installaties met zonnepanelen moeiteloos op te slaan.

De belangrijkste kenmerken

  • Grote opslagcapaciteit met een nominale inhoud van meer dan 1000 liter
  • Nog meer efficiëntie door zeer efficiënte warmte-isolatie WDH SBB als optioneel toebehoren
  • Langere levensduur dankzij standaardbescherming tegen corrosie
  • Kan optioneel met bijverwarming worden uitgerust