Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron WPL 09 ACS classic lucht/water-warmtepomp

artikelnr: 1110949leveranciersnr:  235921

De STIEBEL ELTRON WPL 09 ACS classic lucht-water-warmtepomp bepaalt een nieuwe standaard in de nieuwbouw. Met de uitgekiende invertertechnologie levert dit toestel een verrassend hoge efficiëntie. De warmtepomp zorgt er met de omvangrijke uitrusting voor dat er een optimale warmwatervoorziening...

Lees meer
Bruto prijs: €6.025,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode235921
EAN-Code4017212359211
Breedte1022 mm
Hoogte740 mm
Diepte524 mm
Gewicht62 kg
Aantal fasen1
Type regelingWeersafhankelijke regeling
Hoeveelheid koudemiddel1.1 kg
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON WPL 09 ACS classic lucht-water-warmtepomp bepaalt een nieuwe standaard in de nieuwbouw. Met de uitgekiende invertertechnologie levert dit toestel een verrassend hoge efficiëntie. De warmtepomp zorgt er met de omvangrijke uitrusting voor dat er een optimale warmwatervoorziening is. Daarnaast is dit toestel ook perfect geschikt om te koelen, zodat er ook op warme dagen een verfrissend woongevoel gecreëerd worden.

Alles in één set
Deze set is een volledige systeemoplossingen en kan met een buffervat of warmwaterboiler naar keuze uitgebreid worden. Het grootste gedeelte van de vereiste installatietechniek -zoals de hydraulische module of de aansluitcomponenten- is reeds in de set geïntegreerd Zo is het toestel met weinig moeite en ruimtebesparend worden geïnstalleerd.

De belangrijkste kenmerken

  • Buiten opgestelde lucht-water-warmtepomp voor verwarmen en koelen
  • Uitstekend geschikt voor nieuwbouw
  • Invertertechnologie voor een hoge efficiëntie en lage energiekosten
  • Weinig geluidsontwikkeling door intelligente toestelconstructie
  • In de nachtmodus ("Silent Mode"-functie) kunnen werkingsgeluiden verder worden verminderd
  • Optioneel in het thuisnetwerk te integreren en via smartphone regelbaar (extra componenten nodig)
  • Aantrekkelijk geprijsde instap in de warmtepomptechniek
  • Aanvoertemperatuur tot en met 60° C voor uw warmwatercomfort

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.550,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA13062.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Anderen kochten ook
artikelnr: 1119978leveranciersnr: 232805
artikelnr: 1119979leveranciersnr: 233750