Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron WWK 221 electronic warmtepompboiler

artikelnr: 1119977leveranciersnr:  230949

De STIEBEL ELTRON WWK 221 electronic warmtepompboiler bewijst de flexibiliteit van dit type boilers. Voorzien van luchtkanalen kan de warmtepompboiler immers buitenlucht of afgegeven warmte uit een naburige ruimte aanzuigen. Bovendien zijn de kanalen -afhankelijk van de omstandigheden in...

Lees meer
Bruto prijs: €3.236,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode230949
EAN-Code4017212309490
Breedte690 mm
ModelMonobloc
Hoogte1501 mm
Diepte690 mm
Gewicht120 kg
Materiaal reservoirStaal geëmailleerd
Wateraansluiting1"
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON WWK 221 electronic warmtepompboiler bewijst de flexibiliteit van dit type boilers. Voorzien van luchtkanalen kan de warmtepompboiler immers buitenlucht of afgegeven warmte uit een naburige ruimte aanzuigen. Bovendien zijn de kanalen -afhankelijk van de omstandigheden in de opstelruimte- horizontaal of verticaal te monteren.

Toekomstbestendig investeren
Het toestel overtuigt echter ook met zijn eigenschappen: het realiseert het hoogst mogelijke energierendement en levert op die manier hoge hygiënische warmwatertemperaturen. De eenvoudige combinatie van de warmtepomp en de installatie met zonnepanelen maakt de werking nog zuiniger wat betreft natuurlijke hulpbronnen, omdat de zelf geproduceerde stroom gebruikt kan worden voor de opwarming van het tapwater.

De belangrijkste kenmerken

  • Binnen opgestelde warmtepompboiler
  • Hoge flexibiliteit bij opstelling en installatie
  • Compacte serie voor werking op circulatielucht, luchtkanaal of buitenlucht
  • Hygiënische warmwatertemperaturen tot 65° C in de efficiënte
  • warmtepompwerking mogelijk
  • Maximale veiligheid en kostenbesparing door onderhoudsvrije gelijkspanningsanode
  • Fluisterstille werking door de moderne geluidsontkoppeling
  • Voor de voorziening van één tot meerdere tappunten
  • Groot bedieningscomfort door elektronische regeling met LC-display
  • Hoog warmwatercomfort door 220 l nominale inhoud

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 725,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA01626.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.