Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo 174-T 1-kanaals datalog set

artikelnr: 8492963leveranciersnr:  0572 0561

De testo 174T mini temperatuurlogger voor temperatuur voor het continue meten van de opslagtemperatuur van medicijnen of levensmiddelen. Bij aankoop van de starterset wordt er ook een USB interface voor overdracht naar de PC geleverd. Deze interface is te gebruiken voor meerdere T174T loggers....

Lees meer
Bruto prijs: €138,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0572 0561
EAN-Code4029547010828
Product soortDatalogger
Serie174-T
Uitgebreide info

De testo 174T mini temperatuurlogger voor temperatuur voor het continue meten van de opslagtemperatuur van medicijnen of levensmiddelen. Bij aankoop van de starterset wordt er ook een USB interface voor overdracht naar de PC geleverd. Deze interface is te gebruiken voor meerdere T174T loggers. Als u werkt met levensmiddelen of farmaceutische producten, dan weet u dat de opslagtemperatuur van goederen nooit boven bepaalde grenswaarden mag uitkomen. De testo 174T mini temperatuurlogger zorgt voor continue temperatuurmetingen, of het nu in het vak, display of koelkast is. Op ieder moment kan er gecontroleerd worden of de temperatuur voldoet aan de voorgeschreven grenswaarden. De temperatuurlogger legt de temperatuurwaarden betrouwbaar vast en zorgt dus voor volledige meetgegevensregistratie.