Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo 922 verschiltemperatuur-meetinstrument voor TE type K met app-koppeling

artikelnr: 8493233leveranciersnr:  0563 0922

LET OP! Zonder certificaat conform BRL100, neem bij aanschaf contact op met onze Verkoop Binnendienst of één van onze specialisten voor een éénmalige afhandeling!


Professionals in de industrie...

Lees meer
Bruto prijs: €152,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0563 0922
EAN-Code4029547025761
Product soortTemperatuurmeter
Serie922
MateriaalABS + PC / TPE
KleurZwart / oranje
Lengte135 mm
Hoogte28 mm
Breedte60 mm
Uitgebreide info

LET OP! Zonder certificaat conform BRL100, neem bij aanschaf contact op met onze Verkoop Binnendienst of één van onze specialisten voor een éénmalige afhandeling!


Professionals in de industrie en montagebranche waarderen het compacte verschiltemperatuur-meetinstrument Testo 922 vanwege zijn veelzijdigheid: het meet niet alleen snel en nauwkeurig temperaturen, maar berekent ook meteen de verschiltemperatuur. En dat ook nog eens in een groot meetbereik van -50 °C tot 1.000 °C. Zo ben je snel klaar met je metingen, net als met de documentatie dankzij de handige testo Smart App voor smartphones en tablets. Een typische toepassing voor de Testo 922 is bijvoorbeeld de inspectie van de aanvoer-/retourtemperatuur bij verdelers in het verwarmingscircuit. In de levering zijn twee thermokoppelvoelers van het type K inbegrepen, maar de Testo 922 is ook compatibel met andere gangbare TE type K-voelers. Overigens: de testo Smart App helpt je niet alleen met de documentatie van je meetresultaten. Deze smarte assistent regelt ook de configuratie van de Testo 922, plus de weergave en opslag van de meetwaarden. Wat bijzonder handig is: de app maakt van je smartphone ook een tweede display.

Leveringsomvang:

  • Testo 922 - 2-kanaals temperatuur-meetinstrument
  • TE type K met app-koppeling en akoestisch alarm
  • Transporttas
  • 2x TE type K-voeler
  • Kalibratieprotocol
  • 3x AA batterijen