Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo set 174-H vocht datalogger

artikelnr: 8492916leveranciersnr:  0572 0566

Bent u met uw werk bezig het opslaan van kwetsbare goederen (levensmiddelen, medicijnen, archieven, museumstukken, metalen delen die gevoelig zijn voor roest, etc)? Of wilt u het gebouwklimaat in de gaten houden, zoals het monitoren van het ventilatiegedrag van huurders? Dan kan het voor...

Lees meer
Bruto prijs: €175,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0572 0566
EAN-Code4029547010835
Product soortDatalogger
Serie174-H
Uitgebreide info

Bent u met uw werk bezig het opslaan van kwetsbare goederen (levensmiddelen, medicijnen, archieven, museumstukken, metalen delen die gevoelig zijn voor roest, etc)? Of wilt u het gebouwklimaat in de gaten houden, zoals het monitoren van het ventilatiegedrag van huurders? Dan kan het voor u interessant zijn om voortdurend de temperatuur en relatieve vocht te meten. De testo 174H mini datalogger voor temperatuur en relatieve vocht levert u hulp met deze taak. Klein in format, maar groot in meetresultaten.