Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo Bluetooth® Connector

artikelnr: 8491394leveranciersnr:  0554 3004

Product beschrijving:

De Testo Bluetooth® Connector maakt een efficiënte, draadloze meting van maximaal vier extra parameters parallel aan uw verbrandingsmeting mogelijk. Dankzij de automatische verbinding met uw Next-Gen testo 300 kunt u de gasstroom...

Lees meer
Bruto prijs: €81,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0554 3004
Product soortConnector
Uitgebreide info

Product beschrijving:

De Testo Bluetooth® Connector maakt een efficiënte, draadloze meting van maximaal vier extra parameters parallel aan uw verbrandingsmeting mogelijk. Dankzij de automatische verbinding met uw Next-Gen testo 300 kunt u de gasstroom en de statische druk parallel meten met de testo 510i Smart Probe en de aanvoer- en retourtemperatuur met behulp van twee Testo 115i Smart Probes. Met de Testo 915i Smart Probe is het ook heel eenvoudig om de verbrandingsluchttemperatuur parallel te meten. Alle parallelle metingen worden automatisch weergegeven op uw Next-Gen Testo 300 en kunnen gelijktijdig worden gestart en gestopt. Door de verbinding met de Smart App kunnen de meting, documentatie en gegevensoverdracht van alle parallelle metingen moeiteloos worden uitgevoerd met behulp van de tweede schermfunctie, de Quick Report-functie, en de e-mailmogelijkheden. Alle metingen die op uw testo 300 met testo Bluetooth®-connector zijn opgeslagen, kunnen ook gemakkelijk via de QR-code (via de eerder geprogrammeerde interface) in uw interne software worden geïntegreerd of eenvoudig worden afgedrukt met de printoptie op uw Next-Gen Testo 300 met Testo Bluetooth®-connector.

Voordelen van de Bluetooth®-connector

Draadloos bereik tot 300 ft (zonder obstakels)
Compatibel met Testo 510i, Testo 115i, Testo 915i Smart Probes via de Testo Smart App

Leveringsomvang:

Testo Bluetooth ® Connector wordt meegeleverd met de Next-Gen Testo 300