Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

ULTRA V paneelradiator vlak type 22 h=2200mm l=500mm 2115W RAL9016 incl. J-consoles

artikelnr: 78222250

Bekijk hier onze ULTRA V selectiekaart

ULTRA V – De verticale paneelradiator met middenaansluiting!
Een verticale...

Lees meer
Bruto prijs: €1.045,04per stuk
Kenmerken
MerkULTRA V
EAN-Code8719999022833
Product soortPaneelradiator
SerieULTRA V vlak
TypeT22
MateriaalStaal
KleurRAL9016
Lengte500 mm
Hoogte2200 mm
Warmte afgifte 75/65/202115 Watt
Uitgebreide info

Bekijk hier onze ULTRA V selectiekaart

ULTRA V – De verticale paneelradiator met middenaansluiting!
Een verticale radiator met middenaansluiting van ULTRA V is niet alleen ruimtebesparend, hij is ook nog eens zeer eenvoudig te installeren met de meegeleverde J-consoles. Ideaal voor in kleine ruimtes.

De ULTRA V is in veel verschillende kleuren te bestellen, ruimtebesparend en voorzien van middenaansluiting. Ideaal voor kleine ruimtes zoals in de keuken of de hal.

U: Uitstekende afgiftecapaciteit - ULTRA V heeft een bijzonder hoge afgifte. Als voorbeeld nemen we de T22-1800-500, de vlakke uitvoering heeft een vermogen van 1845 Watt. We hebben alle afgiftes gebundeld in een afgiftetabel, zodat jij makkelijk kan bepalen wat je nodig hebt bij het geselecteerde temperatuurtraject.

L: Lekker makkelijk te installeren - Met behulp van de bijgeleverde J-consoles is de ULTRA V radiator makkelijk en snel te installeren.

T: Te verkrijgen in kleur of vlakke voorplaat met lijn - ULTRA V past altijd, ook op visueel vlak. Zo kun je kiezen voor een vlakke voorplaat of een voorplaat met verticale lijnen en is er een uitgebreid palet aan kleuren verkrijgbaar. Zo past de ULTRA V altijd in elke interieur.

R: Ruim uit voorraad leverbaar – Type 21 en 22 met vlakke voorplaat is ruim uit voorraad leverbaar, zodat wij jou snel kunnen leveren. Zo ben jij altijd verzekerd van een snelle levering van een mooie radiator.

A: A-merkkwaliteit uit Nederland - De radiatoren worden geproduceerd door een gerenommeerde Nederlandse fabrikant. Dat betekent dat je met ULTRA V altijd een radiator hebt van een uitstekende kwaliteit.

V: Verticale radiator – ULTRA V is de verticale radiator welke ruimtebesparend is en daardoor in elke kleine ruimte past waar een normale radiator niet past.

Wil je meer weten over ULTRA V producten? Bekijk dan de ULTRA V pagina.