Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vaillant binnenunit climaVAIR 5,0 kW R32 VAI5-050WNI (inclusief IR afstandsbediening)

artikelnr: 0160939leveranciersnr:  0010022694

Dit product valt onder de Europese F-gassenverordening en inbedrijfstelling mag uitsluitend uitgevoerd worden door een F-gassen gecertificeerd bedrijf.

Veel comfort met laag energieverbruik
Met de nieuwe climaVAIR exclusive levert Vaillant een milieuvriendelijke...

Lees meer
Bruto prijs: €482,32per stuk
Kenmerken
MerkVaillant
Leverancierscode0010022694
EAN-Code4024074812303
Breedte996 mm
UitvoeringSingle-split/multi-split
Hoogte301 mm
Diepte225 mm
Gewicht13.5 kg
Aantal fasen1
Met afstandsbedieningJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Dit product valt onder de Europese F-gassenverordening en inbedrijfstelling mag uitsluitend uitgevoerd worden door een F-gassen gecertificeerd bedrijf.

Veel comfort met laag energieverbruik
Met de nieuwe climaVAIR exclusive levert Vaillant een milieuvriendelijke en bijzonder efficiënte oplossing voor koeling én verwarming. Deze lucht-lucht warmtepomp is een toonbeeld van comfort en flexibele installatie

ClimaVAIR toestellen hebben een energie label tot A+++ voor koeling en dragen bij tot een lager energieverbruik. Slimme functies zorgen voor een hoog comfort en lange levensduur van de installatie. Het uitgebreide assortiment, een enkele unit (monosplit) of meerdere units (maximaal vier met de multisplit), zorgt voor optimale koeling of verwarming in elke gewenste ruimte.

Eenvoudig onderhoud
De filters en alle binnencomponenten zijn makkelijk bereikbaar, waardoor het toestel snel gereinigd en eenvoudig onderhouden kan worden

Bediening per vertrek
Met de afstandsbediening kan de gewenste temperatuur in elk vertrek apart worden ingesteld, met verschillende comfort- en energiebesparingsopties.

Stille modus
Dankzij de ‘stille modus’ schakelt de climaVAIR over naar een lagere werkingssnelheid voor een minimale geluidslast.

Luchtzuiverzing
Dankzij de actieve ionisatie wordt de lucht in de ruimte automatisch schoongemaakt. De climaVAIR maakt negatieve ionen aan die de positief geladen deeltjes in de lucht neutraliseren. Hierdoor blijft de lucht zuiver, geurloos en bacterie- en schimmelvrij.