Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vaillant aroTHERM pure lucht/water warmtepomp 65/7.2 AS 230V S3

artikelnr: 1120274leveranciersnr:  0010036171

De Vaillant aroTHERM pure lucht-water warmtepomp is uitermate geschikt als hybride opstelling. De compacte aroTHERM pure lucht-water warmtepomp buitenunit heeft een vloeroppervlak van ongeveer een halve vierkante meter en is daarmee zowel voor een eensgezinswoning als voor een appartement...

Lees meer
Bruto prijs: €1.984,55per stuk
Kenmerken
MerkVaillant
Leverancierscode0010036171
EAN-Code4024074904336
ModelBuitenunit
Type regelingWeersafhankelijke regeling
Breedte binnenunit975 mm
Hoogte binnenunit702 mm
Diepte binnenunit396 mm
Gewicht binnenunit55 kg
Hoogte buitenunit702 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Vaillant aroTHERM pure lucht-water warmtepomp is uitermate geschikt als hybride opstelling. De compacte aroTHERM pure lucht-water warmtepomp buitenunit heeft een vloeroppervlak van ongeveer een halve vierkante meter en is daarmee zowel voor een eensgezinswoning als voor een appartement de perfecte keuze wanneer je een ruimtebesparende en toch rendabele warmtepompoplossing zoekt.

Hybride warmtepompsysteem met cv-ketel
Door het compacte formaat en vermogens van 4 tot 10 kW kan voor ieder woningtype een passend hybride warmtepompsysteem worden ontworpen. Het nieuw vormgegeven binnendeel van het aroTHERM pure hybridesysteem kan bovendien met of zonder back-up heater worden geïnstalleerd. Mét backup heater ben je optimaal voorbereid op een toekomstige all-electric situatie.

Slimme hybridemanager
In hybride opstelling gebruikt de aroTHERM pure de hernieuwbare energie optimaal. De triVAI hybridemanager biedt de mogelijkheid om zowel de actuele gas- als elektraprijs op te geven. Aan de hand van de buitentemperatuur berekent de regelaar vervolgens wat economisch gezien de meest voordelige optie is: de warmtepomp aanzetten of de cv-ketel gebruiken voor ruimteverwarming. Zo kan er optimaal op energiekosten bespaard worden, zonder in te leveren op comfort.

All-electric warmtepompoplossing
Naast hybride kan de aroTHERM pure tevens als all-electric oplossing worden toegepast in combinatie met een uniTOWER pure hydraulische toren -met boiler van 190 liter- voor warm tapwater. Deze binnenunit is ongeveer zo groot als een koelkast. Alle benodigde systeemcomponenten zijn ingebouwd, bijvoorbeeld de warmwaterboiler en de back-upverwarming. Door de aan de bovenzijde geplaatste aansluitingen is het bijzonder praktisch om deze unit direct tegen de wand te monteren – en is zelfs in een nis in te bouwen, zoals in een keuken.

Kenmerken

  • Zeer zuinig: energieklasse verwarming A+++
  • Uitermate geschikt om te combineren met een cv-ketel
  • Zowel de binnen- als buitenunit hebben een zeer compact formaat
  • Gunstige prijs-/kwaliteitverhouding
  • Komt in aanmerking voor geldende subsidies

Scherpe prijsstelling
Met de aroTHERM pure biedt Vaillant een aantrekkelijke instapoplossing voor hybride systemen die qua prijsstelling onder de succesvolle aroTHERM plus monobloc lucht-water warmtepomp is gepositioneerd.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.775,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA23522.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.