Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vaillant auroTHERM zonnecollector VFK155v/2 verticaal

artikelnr: 0680257leveranciersnr:  0010038512

De Vaillant auroTHERM zonnepanelen zijn geschikt voor zonne-energiesystemen met een zonneboiler. De Thermische auroTHERM panelen hebben een oppervlakte van 2,51 m² en bestaan uit koperen leidingen die met de laser worden gelast op een aluminium absorptievlak afgewerkt met een hoge selectieve...

Lees meer
Bruto prijs: €923,51per stuk
Kenmerken
MerkVaillant
Leverancierscode0010038512
EAN-Code4024074902967
Totale oppervlakte2.51 m²
Collectorefficiëntie79 %
Primaire coëfficiënt (a1)3.938 W/(m².K)
Secundaire coëfficiënt (a2)0.013 W/(m².K²)
Instralingshoekmodifier (IAM)0.93
Optische efficiëntie83.2 %
Uitwendige buisdiameter alle aansluitingen16 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Vaillant auroTHERM zonnepanelen zijn geschikt voor zonne-energiesystemen met een zonneboiler. De Thermische auroTHERM panelen hebben een oppervlakte van 2,51 m² en bestaan uit koperen leidingen die met de laser worden gelast op een aluminium absorptievlak afgewerkt met een hoge selectieve coating.

Flexibele plaatsing
Onze zonnepanelen zijn zodanig ontworpen dat ze in vrijwel elke opstelling geïnstalleerd kunnen worden, wat ze uiterst betrouwbaar maken. Deze panelen kunnen horizontaal of verticaal op hellende en platte daken worden aangesloten. Dit vernieuwende installatiesysteem staat garant voor een eenvoudige, snelle en betrouwbare installatie. Dankzij de bijzonder smalle vormgeving en het ontbreken van een extra kader past de vlakke zonnecollector perfect in je dak.

Kenmerken

  • Lichtgewicht: amper 38 kg
  • Flexibel
  • Hoog rendement
  • Leidingen geschakeld in serie of parallel en mogelijkheid tot combinatie van meerder panelen