Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vasco C400RF LE BASIC ventilatiebox met perilex stekker exclusief RF schakelaar

artikelnr: 11900013leveranciersnr:  11VE00034

De oplossing bij uitstek voor renovatietoepassingen waarbij uw oude C-box vervangen wordt door een nieuwe. De Renobox van Vasco is standaard voorzien van een los meegeleverde perilex stekker.

De VASCO 'Renobox C400 basic RF LE' is met zijn capaciteit van 400 m³/h dé...

Lees meer
Bruto prijs: €401,60per stuk
Kenmerken
MerkVasco
Leverancierscode11VE00034
EAN-Code5413754802724
Breedte460 mm
Hoogte470 mm
Diepte311 mm
Met bewegingssensorNee
AansluitingInsteekeind
StuursignaalOverig
Energie-efficiëntieklasseE
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De oplossing bij uitstek voor renovatietoepassingen waarbij uw oude C-box vervangen wordt door een nieuwe. De Renobox van Vasco is standaard voorzien van een los meegeleverde perilex stekker.

De VASCO 'Renobox C400 basic RF LE' is met zijn capaciteit van 400 m³/h dé ideale woonhuisventilator en geschikt voor elk type woning. Zo is deze unit de oplossing bij uitstek voor renovatietoepassingen waarbij de lucht niet op natuurlijke wijze kan worden afgevoerd via verticale schouwen of ventilatiekanalen. Deze unit beschikt over een los meegeleverde perilex stekker.

De Renobox is tevens standaard voorzien van een ingebouwde vochtsensor. Zo wordt het afvoerdebiet automatisch geregeld op basis van de gemeten luchtvochtigheid van de afgevoerde lucht.

U kan de Renobox optioneel uitbreiden met een RF-schakelaar en/of vraaggestuurde CO2-sensoren. Die communiceren draadloos met de ventilatie-unit zodat het afvoerdebiet automatisch gereguleerd wordt in alle droge en natte ruimtes. Gevolg: het afvoervolume vermindert, het systeem gaat op een lager toerental draaien en u bespaart energie.

TOEPASSING

  • Ideaal voor renovatieprojecten in residentiële woningbouw.

EIGENSCHAPPEN

  • Standaard voorzien van los meegeleverde perilex stekker
  • Optionele draadloze RF/CO2/Vocht-schakelaars
  • Zuinige EC gelijkstroomventilator
  • Eenvoudig te reinigen
  • Bedraad aansluiten mogelijk
  • Uitgerust met ingebouwde vochtsensor
Anderen kochten ook
artikelnr: leveranciersnr: