Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Walraven WDI1 inslaganker M8 x 30 mm elektrolytisch verzinkt

artikelnr: 15003661leveranciersnr:  6103008
Dit WDI1 elektrolytisch verzinkte inslaganker heeft een vlakke kop. Het inwendige expansiestuk in combinatie met de sleuven maakt gemakkelijk iedere uitzetting mogelijk. Het anker is gemakkelijk in te slaan en beschikt over een metrische binnendraad waardoor het anker gebruikt kan worden met...
Lees meer
Bruto prijs: €0,47per stuk
Kenmerken
MerkWalraven
Leverancierscode6103008
EAN-Code8712993050826
OppervlaktebeschermingElektrolytisch verzinkt
Min. boordiepte32 mm
Materiaal hulsStaal
Lengte30 mm
Type schroefdraadMetrisch
Draadmaat (metrisch)8
Boorgatdiameter10 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
Dit WDI1 elektrolytisch verzinkte inslaganker heeft een vlakke kop. Het inwendige expansiestuk in combinatie met de sleuven maakt gemakkelijk iedere uitzetting mogelijk. Het anker is gemakkelijk in te slaan en beschikt over een metrische binnendraad waardoor het anker gebruikt kan worden met Walraven draadstangen of bouten. De WDI1 Inslagankers zijn geschikt voor toepassingen die functiebehoud bij brand vereisen en ze zijn ideaal voor installaties die zich boven het hoofd bevinden en bieden een hoge prestatie in zowel ongescheurd als gescheurd beton.