Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Wohler datalogger CO2-concentratie, relatieve luchtvochtigheid en temperatuur

artikelnr: 8491419leveranciersnr:  6648

De CO2 datalogger type Wöhler CDL 210 meet en registreert gelijktijdig CO2-concentratie, relatieve luchtvochtigheid en temperatuur en is daarmee uitermate geschikt om direct de luchtkwaliteit binnenshuis te meten, en voor de beoordeling van omgevingslucht over langere tijd. De CO2 datalogger...

Lees meer
Bruto prijs: €224,00per stuk
Kenmerken
MerkWohler
Leverancierscode6648
Product soortDatalogger
SerieCDL 210
KleurBlauw
Uitgebreide info

De CO2 datalogger type Wöhler CDL 210 meet en registreert gelijktijdig CO2-concentratie, relatieve luchtvochtigheid en temperatuur en is daarmee uitermate geschikt om direct de luchtkwaliteit binnenshuis te meten, en voor de beoordeling van omgevingslucht over langere tijd. De CO2 datalogger beschikt over een dataloggerfunctie. Dankzij het grote display zijn de meetwaarden op afstand goed afleesbaar. De CDL 210 zullen bij overschrijdingen van de vrij instelbare CO2 grenswaarden zowel visueel door middel van een stoplicht indicatie als akoestisch een alarm genereren. Indien er geen gezond binnenklimaat is en dus een te hoog kooldioxidegehalte in de lucht aanwezig is, heeft dit effect op de gezondheid waardoor het concentratievermogen daalt en hoofdpijn, geïrriteerde ogen of vermoeidheidsklachten kunnen optreden. Een praktische CO2 meter is dan ook een onmisbare ondersteuning bij het geven van energie en ventilatie adviezen voor o.a. frisse scholen, kantoren en (nieuwbouw) woningen.

Voordelen:

  • CO2, relatieve vochtigheid en temperatuur gelijktijdig duidelijk afleesbaar op groot display
  • Data is beschermd tegen stroomuitval
  • Loggerinterval 1 s tot 5 h vrij instelbaar
  • Akoestisch hoofdalarm eenvoudig te overbruggen
  • Schakelrelais hoofdalarm standaard ingebouwd
  • Eenvoudige, overzichtelijke en ­gebruiksvriendelijke software
  • RS232-communicatiepoort