Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Den Braven / Zwaluw PU-Foam 750ml

artikelnr: 8507050leveranciersnr:  10572400

Polyurethaanschuim* in handbus.

Zwaluw PU-Foam is ontwikkeld voor het opvullen van voegen rondom kozijnen/vensters en bouwkundige constructies onderling. Zwaluw PU-Foam hecht over het algemeen uitstekend op beton, baksteen, steen, pleisterwerk, hout, metaal en vele kunststoffen...

Lees meer
Bruto prijs: €9,50per stuk
Kenmerken
MerkDen Braven / Zwaluw
Leverancierscode10572400
EAN-Code8711595004077
Product soortPurschuim
Inhoud750 ml
Uitgebreide info

Polyurethaanschuim* in handbus.

Zwaluw PU-Foam is ontwikkeld voor het opvullen van voegen rondom kozijnen/vensters en bouwkundige constructies onderling. Zwaluw PU-Foam hecht over het algemeen uitstekend op beton, baksteen, steen, pleisterwerk, hout, metaal en vele kunststoffen zoals polystyreenschuim, PU-hardschuim en hard PVC.

· Fijne celstructuur met hoge isolatiewaarde
· Geschikt voor het afdichten tussen bouwdelen
· Isoleren
· Monteren
 

* Zoals je ongetwijfeld vernomen hebt, is er vanaf 24 augustus 2023 een nieuwe verordening van kracht geworden aangaande de beperkingen op producten die di-isocyanaten bevatten.
Alle professionele en industriële gebruikers moeten vanaf 24 augustus 2023 getraind en gecertificeerd zijn, alvorens ze met de producten kunnen werken. De brancheorganisatie FEICA heeft in samenwerking met ISOPA en ALIPA, de brancheverenigingen van di-isocyanaatfabrikanten, trainingsmateriaal ontwikkeld voor haar leden, professionele en industriële gebruikers. De eindgebruikers kunnen gratis deze online training volgen via www.safeusediisocyanates.eu. In eerste instantie zijn de trainingsmodules beschikbaar in het Engels. Al het trainingsmateriaal zal ook geleidelijk in alle EU-talen beschikbaar worden gesteld.

Door de FEICA-voucher-code te gebruiken is de online training voor jou gratis!
De FEICA-vouchercode voor BOSTIK klanten is: FEICA_21_C7