Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vaillant aroTHERM plus lucht/water warmtepomp 105/6 A 400V R290

artikelnr: 0120322leveranciersnr:  0010021628

De Vaillant aroTHERM plus lucht-water warmtepomp is gemaakt voor de toekomst. De compacte buitenunit heeft een vloeroppervlak van ongeveer een halve vierkante meter en is daarmee een van de kleinste lucht-water warmtepompen. Zowel in een eensgezinswoning als in een appartement is de aroTHERM...

Lees meer
Bruto prijs: €6.731,86per stuk
Kenmerken
MerkVaillant
Leverancierscode0010021628
EAN-Code4024074799857
Breedte1100 mm
Hoogte1565 mm
Diepte450 mm
Gewicht210 kg
Aantal fasen3
Type regelingWeersafhankelijke regeling
CascadeerbaarJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Vaillant aroTHERM plus lucht-water warmtepomp is gemaakt voor de toekomst. De compacte buitenunit heeft een vloeroppervlak van ongeveer een halve vierkante meter en is daarmee een van de kleinste lucht-water warmtepompen. Zowel in een eensgezinswoning als in een appartement is de aroTHERM plus de perfecte keuze voor een ruimtebesparende en toch rendabele warmtepompoplossing.

Klaar voor de toekomst
De aroTHERM plus is niet alleen de perfecte oplossing voor nieuwe gebouwen, want hij zorgt voor een uitstekende warmwatervoorziening. Hij kan ook worden gebruikt in bestaande gebouwen als alternatief voor een gasaansluiting omdat de warmtepomp ook kan worden gecombineerd met radiatoren vanwege de hoge aanvoertemperatuur tot wel 75 °C.

Voelbaar efficiënt
Met een COP (= efficiëntie van een warmtepomp) van maximaal 5,4 is de aroTHERM plus (A7/W35) uiterst energiezuinig (een energie-efficiëntieklasse A+++) en daarmee precies het juiste antwoord op uw belangrijkste energievraagstukken. Het systeem maakt een energiebesparing van meer dan 10.

Duurzaam en milieubewust
De aroTHERM plus combineert koeling, verwarming en warm tapwater in één oplossing. Het is bovendien uitgerust met de nieuwste warmtepomptechnologie. Het gebruikte natuurlijke koudemiddel maakt bovengemiddelde prestaties mogelijk; tegelijkertijd heeft het een bijzonder laag aardopwarmingsvermogen (GWP), wat de aroTHERM plus warmtepomp uiterst klimaatvriendelijk maakt. Het systeem kan worden aangesloten op zonnepanelen en helpt u zo uw ecologische voetafdruk nog verder te verminderen.

Extra comfort?
In combinatie met de uniTOWER plus biedt de aroTHERM plus hoog warm tapwater comfort. Dit geldt zowel voor lange douchebeurten als stortdouches. De uniTOWER plus plug & play boiler heeft slechts de grootte van een koel-vriescombinatie en past eenvoudig in bijvoorbeeld een bijkeuken.

  • zeer zuinig: energieklasse verwarming A++ t/m A+++
  • geschikt voor renovatie, waardoor een overstap naar duurzame energie eenvoudig mogelijk is
  • bespaar tot 10% energie ten opzichte van andere lucht-water warmtepompen
  • zeer stille werking - kan zelfs in dichtbebouwde rijtjeshuizen worden gebruikt
  • milieuvriendelijk en betrouwbaar koudemiddel R290

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 3.525,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA17541.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Anderen kochten ook
artikelnr: 99NM1020leveranciersnr: 3011127
artikelnr: 2301006leveranciersnr: 05-320326