Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Atag I36ECZ HR gaswand/combi CW5 concentrisch 60/100mm

artikelnr: 0651103leveranciersnr:  TY36E50H

De ATAG i-Serie cv-ketels is een voorbeeld van comfort en rendement. De i Zone ketel is ‘warmtepomp ready’ en kan naadloos samenwerken met de ATAG Energion M warmtepomp en andere warmtepompen. De wandhangende cv-ketel zorgt voor comfortabele warmte en snel en veel warm water....

Lees meer
Bruto prijs: €3.130,89per stuk
Kenmerken
MerkAtag
LeverancierscodeTY36E50H
EAN-Code8719874612708
Breedte440 mm
Hoogte700 mm
Diepte275 mm
Aantal fasen1
MateriaalkwaliteitOverig
Aansluiting aanvoerKnel
Aansluiting retourKnel
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De ATAG i-Serie cv-ketels is een voorbeeld van comfort en rendement. De i Zone ketel is ‘warmtepomp ready’ en kan naadloos samenwerken met de ATAG Energion M warmtepomp en andere warmtepompen. De wandhangende cv-ketel zorgt voor comfortabele warmte en snel en veel warm water. Het snel vullen van een bad of het gebruiken van de douche met veel water is geen probleem voor de ATAG i-Zone.

Kiezen voor roestvaststaal (RVS)
De RVS warmtewisselaar, het ‘hart’ van de CV-ketel, is het belangrijkste en ook meest kwetsbare onderdeel van de CV-ketel. Deze warmtewisselaar is gemaakt van RVS, dat ongevoelig is voor corrosie en slijtage en voor maximale warmteoverdracht zorgt. Dat scheelt niet alleen in onderhoudsfrequentie, maar ook in verwarmingskosten. Na 15 jaar is de P-Serie nog net zo zuinig als op dag 1 van aankoop.

Samen met ATAG One energiezuinig verwarmen
De ATAG One is een slimme thermostaat die meedenkt en vooruit kijkt. Dankzij de zgn. inschakeloptimalisatie denkt ATAG One met je mee wanneer het warm moet zijn in de woning. Geheel volgens jouw wensen.

ATAG Economizer rookgaskoeler
De EC-versies (Economizer) onderscheiden zich van een C versie door de Tapwater Technologie. Een extra warmtewisselaar (gepatenteerde Economizer) in de rookgasafvoer warmt bij warmwatergebruik het inkomende koude water eerst op, voordat het door de RVS warmtewisselaar tot de ingestelde temperatuur wordt gebracht. Dit zorgt voor een uitzonderlijk hoog tapwaterrendement. Bovendien zorgt het voor de vermindering van het energieverbruik en de CO2-reductie.

Kenmerken

  • Compact: 44x73x27,5 cm. Ook voor in een keukenkastje
  • Groot warmwatercomfort
  • Blijvend hoog rendement gedurende de hele levensduur door de iCon warmtewisselaar
  • Tot 15 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar*
  • Laag energieverbruik
  • Standaard voorzien van concentrische RGA (Ø60/100)
  • Geschikt voor ATAG One Zone
Anderen kochten ook
artikelnr: 2066017leveranciersnr: 3841288
artikelnr: 1750070leveranciersnr: