Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vaillant uniSTOR VIH RW 300/3MR boiler 281 liter voor warmtepomp elektrische anode

artikelnr: 0690187leveranciersnr:  0010020667

Deze Vaillant uniSTOR boiler zorgt snel voor een grote hoeveelheid warm water. Door de speciale isolatie springt de uniSTOR extreem zuinig om met energie. Deze boiler kan perfect worden gecombineerd met een soloketel, maar ook zeker met een warmtepomp. Zo kunnen de flexoTHERM, aroTHERM of...

Lees meer
Bruto prijs: €2.950,00per stuk
Kenmerken
MerkVaillant
Leverancierscode0010020667
EAN-Code4024074795033
Breedte690 mm
Hoogte1929 mm
Diepte775 mm
Diameter690 mm
Energie-efficiëntieklasseA
Inhoud281 l
Materiaal boilervatStaal
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Deze Vaillant uniSTOR boiler zorgt snel voor een grote hoeveelheid warm water. Door de speciale isolatie springt de uniSTOR extreem zuinig om met energie. Deze boiler kan perfect worden gecombineerd met een soloketel, maar ook zeker met een warmtepomp. Zo kunnen de flexoTHERM, aroTHERM of geoTHERM warmtepompen makkelijk gecombineerd worden met een aangepaste warmwaterboiler. Op die manier maak je gebruik van de zuinigste technologie voor warmwaterproductie.

Bescherming tegen corrosie
De warmwaterboiler is niet alleen bedekt met email, maar heeft ook een magnesium anode die de boiler aan de binnenkant volledig beschermt tegen roest. Dit garandeert een maximale levensduur van de warmwaterboiler. Bovendien zorgt de bewezen geïntegreerde techniek voor betrouwbaar warmwatercomfort.

Voordelen

  • Hoog rendement dankzij uitstekende isolatie en modulerende A-label pomp;
  • Weinig ruimte nodig vanwege compacte opbouw;
  • Flinke energiebesparing over de levensduur;
  • Geschikt voor elke woning dankzij de vele mogelijke opstellingsvariaties.