Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nibe F470 ventilatielucht/water warmtepomp combi

artikelnr: 0850683leveranciersnr:  066174

De NIBE F470 is een compleet uitgeruste ventilatielucht/water combi warmtepomp die een kant-en-klare oplossing biedt voor het leveren van ventilatie, cv-verwarming en warmtapwater. Hij wint hiervoor heel efficiënt warmte terug uit ventilatielucht. Bovendien is de NIBE F470 – net...

Lees meer
Bruto prijs: €11.379,00per stuk
Kenmerken
MerkNibe
Leverancierscode066174
EAN-Code7331421339183
Breedte600 mm
Hoogte2135 mm
Diepte616 mm
Gewicht203 kg
Aantal fasen3
Type regelingWeersafhankelijke regeling
CascadeerbaarNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De NIBE F470 is een compleet uitgeruste ventilatielucht/water combi warmtepomp die een kant-en-klare oplossing biedt voor het leveren van ventilatie, cv-verwarming en warmtapwater. Hij wint hiervoor heel efficiënt warmte terug uit ventilatielucht. Bovendien is de NIBE F470 – net als bij een WT-systeem – dankzij de ingebouwde toevoerventilator ook geschikt voor het voorverwarmen van de in je woning of appartement toegevoerde lucht. De warmtepomp heeft een fraai uiterlijk en is door zijn complete uitvoering snel en eenvoudig te installeren in zowel nieuwe als bestaande woningen en appartementen. Met zijn ingebouwde boiler (170 liter), elektrische verwarmingselement, circulatiepomp, ventilatoren en gebruiksvriendelijke regeling met kleurendisplay is de warmtepomp een betrouwbare en energiezuinige warmtebron. De warmtepomp kan worden aangesloten op elk distributiesysteem voor – bij voorkeur – lage temperaturen, zoals radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Door de toepassing van slimme technologie geeft de NIBE F470 je controle over je energieverbruik en maakt hij een essentieel onderdeel uit van je comfortinstallatie. De efficiënte regeling biedt een comfortabel binnenklimaat en houdt daarbij tegelijkertijd rekening met het milieu.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden..
*Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.