Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Inventum Modul-AIR RED warmtepomp inclusief RF-ontvanger & luchtafscheider ventilatielucht/water 2-5 kW verwarmen

artikelnr: 1100024leveranciersnr:  62080020

De Modul-AIR Red is een lucht/water ventilatiewarmtepomp die ventilatielucht als energiebron gebruiken. Er is alleen elektriciteit nodig voor de aandrijving van deze ventilatiewarmtepomp. Het elektriciteitsverbruik is laag door het gebruik van een modulerende compressor die zijn afgegeven...

Lees meer
Bruto prijs: €10.357,31per stuk
Kenmerken
MerkInventum
Leverancierscode62080020
EAN-Code8716453007351
Breedte600 mm
Hoogte2100 mm
Diepte650 mm
Gewicht210 kg
Aantal fasen3
Type regelingWeersafhankelijke regeling
CascadeerbaarNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Modul-AIR Red is een lucht/water ventilatiewarmtepomp die ventilatielucht als energiebron gebruiken. Er is alleen elektriciteit nodig voor de aandrijving van deze ventilatiewarmtepomp. Het elektriciteitsverbruik is laag door het gebruik van een modulerende compressor die zijn afgegeven vermogen precies afstemt op de warmtevraag in de woning. Daarnaast heeft deze ventilatiewarmtepomp van het type monoblok geen buitenunit, waardoor deze eenvoudig in huis geplaatst wordt. Zonder geluidsoverlast voor de buren!

De Modul-AIR Red is geschikt voor woningen en appartementen tot 200 m². Hierdoor is dit de perfecte oplossing voor grotere projecten van onder andere woningbouwcorporaties en aannemers. Balansventilatie met warme en koude lucht kan door bijplaatsing van de ClimateControl module.

In de Modul-AIR Red wordt gebruik gemaakt van het toekomstbestendige koudemiddel R32, welke een positieve invloed heeft op de inzet van warmtepompen.