Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Inventum EVA Thermostaat

artikelnr: 1100243leveranciersnr:  15081375

De Inventum EVA-thermostaat is een nieuwe slimme thermostaat die een energiebesparende oplossing biedt. Deze Environmental Virtual Assistant (EVA) heeft een minimalistisch design en dankzij de handige app zorgt deze thermostaat voor een comfortabel leefklimaat en optimale werking van de...

Lees meer
Bruto prijs: €175,81per stuk
Kenmerken
MerkInventum
Leverancierscode15081375
EAN-Code8716453007320
KleurWit
Breedte90 mm
Hoogte90 mm
Diepte26 mm
RAL-nummer9003
Aansluiting2-draads
Met displayJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Inventum EVA-thermostaat is een nieuwe slimme thermostaat die een energiebesparende oplossing biedt. Deze Environmental Virtual Assistant (EVA) heeft een minimalistisch design en dankzij de handige app zorgt deze thermostaat voor een comfortabel leefklimaat en optimale werking van de ventilatiewarmtepompen van Inventum. De slimme en gebruiksvriendelijke thermostaat EVA zorgt voor een gezond binnenklimaat en helpt de gebruiker geld te besparen.

Voordelen

  • Past in ieder interieur dankzij een minimalistisch en tijdloos design
  • Gemakkelijk in gebruik dankzij de soft touch bediening
  • Zorgt voor een optimale werking van de Inventum ventilatiewarmtepompen
  • Zelflerende verwarmingsregeling
  • Werkt zowel OpenTherm als Aan/Uit regeling
  • Gratis app met uitgebreide bedieningsfuncties (niet noodzakelijk)
  • Verander de temperatuur eenvoudig, altijd en overal.
  • Houd de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in de gaten

Slimme EVA-app
Dankzij de veelzijdige Inventum EVA-app is het altijd en overal mogelijk om het leefklimaat in de woning regelen. Het comfort in de woning instellen zoals wanneer de gebruiker het wilt. De thermostaat stel je in op basis van een dagindeling. Via een handige app is de thermostaat altijd en overal te bedienen. Bij Inventum gaan we voor maximaal comfort in huis.

Anderen kochten ook
artikelnr: 15222931leveranciersnr: 0854615
artikelnr: leveranciersnr: