Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron CWM 750P elektrische convector 750W h=450 mm b=426mm

artikelnr: 1110016leveranciersnr:  200255

De STIEBEL ELTRON CWM 750 P convector is geschikt als volledige verwarming, efficiënte tussenseizoenverwarming of voor extra warmtebehoefte in de woonkamer, de badkamer of in werkruimten. Dankzij zijn compacte uitvoering heeft deze slechts weinig ruimte nodig. Zijn tijdloos en zeer vlak...

Lees meer
Bruto prijs: €142,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode200255
EAN-Code4017212002551
MontagewijzeWandmodel
Beschermingsklasse volgens IEC 61140I
KleurWit
Breedte426 mm
ModelOverig
Hoogte450 mm
Diepte100 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON CWM 750 P convector is geschikt als volledige verwarming, efficiënte tussenseizoenverwarming of voor extra warmtebehoefte in de woonkamer, de badkamer of in werkruimten. Dankzij zijn compacte uitvoering heeft deze slechts weinig ruimte nodig. Zijn tijdloos en zeer vlak opgebouwd design past in elke omgeving.

Comforteigenschappen
De elektronisch geregelde convector verwarmt de ruimtelucht gelijkmatig, geluidloos en tot op de graad nauwkeurig. De gewenste ruimtetemperatuur wordt eenvoudig ingesteld op het bovenaan aangebrachte bedieningspaneel. Het toestel beschikt over een groot en goed afleesbaar display met programmeerbare weektimer met twee vooringestelde en één individueel programmeerbaar tijdprogramma. Naast de comforttemperatuur kan ook de nachttemperatuur worden geprogrammeerd.

De belangrijkste kenmerken

  • Wandhangende convector optimaal als aanvullende of overgangsverwarming
  • Gelijkmatige, stille verwarming van de kamer
  • Metalen behuizing in vlakke uitvoering
  • Bedieningselement met verlicht LC-display
  • Weektimer, vorstbescherming en openraamherkenning
  • Adaptieve regeling: voorverwarmingstijd wordt automatisch berekend tijdens timerwerking
  • AAN/UIT-schakelaar en oververhittingsbeveiliging