Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron HSBC 180 Plus combiboiler

artikelnr: 1110986leveranciersnr:  202927

De STIEBEL ELTRON HSBC 180 Plus combiboiler wordt gebruikt voor de warmwaterbereiding in combinatie met een warmtepomp. Het toestel vereenvoudigt de hydraulische koppeling in verwarmingssystemen, omdat de debieten van de warmtepomp en van het verwarmingscircuit met een geïntegreerd buffervat...

Lees meer
Bruto prijs: €4.055,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode202927
EAN-Code4017212029275
MontagewijzeStaand
Hoogte1919 mm
Aansluiting 1Buiseind
Aansluiting 2Buiseind
Diameter917 mm
Inhoud178 l
Max. temperatuur95 °C
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON HSBC 180 Plus combiboiler wordt gebruikt voor de warmwaterbereiding in combinatie met een warmtepomp. Het toestel vereenvoudigt de hydraulische koppeling in verwarmingssystemen, omdat de debieten van de warmtepomp en van het verwarmingscircuit met een geïntegreerd buffervat worden ontkoppeld. Gedimensioneerd voor gebruik in eengezinswoningen voor verwarmen en koelen.

Gebruik veel functies in de kleinste ruimte
Warm water en warmte op elk moment gebruiken en dit op zeer spaarzame wijze -heel eenvoudig met deze combiboiler. Het geïntegreerde buffervat bewaart niet de benodigde thermische energie en geeft deze, indien nodig, aan het verwarmingscircuit af. Tegelijkertijd maakt dit de werking van de volledige installatie betrouwbaarder.

Tijdens de zomer afkoeling vinden
Een ander voordeel van deze combiboiler ligt in het feit dat deze, indien gewenst, ook voor koeling via de vloerverwarming of ventilatieconvectoren kan worden gebruikt. Ondanks deze veelzijdige functies is er slechts één compact toestel nodig, waarvoor er weinig ruimte nodig is en die optimaal verbonden kan worden met een buiten opgestelde lucht-water-warmtepomp.

Tot de leveringsomvang behoren

  • warmtepompmanager WPM
  • boilerlaadpomp
  • circulatiepomp
  • 3/2-weg omschakelklep
  • veiligheidsventiel met afvoerleiding uit het toestel
  • elektrische nood-/bijverwarming
De drinkwaterboiler beschikt over een direct omschuimde, geëmailleerde stalen tank. Deze is uitgerust met een interne warmtewisselaar en een magnesiumanode voor extra corrosiebescherming. Het buffervat bestaat eveneens uit een direct omschuimde stalen tank.

De belangrijkste kenmerken

  • Combinatietoestel bestaande uit warmwatervat en buffervat
  • Halveert het benodigde opsteloppervlak van individuele boilers
  • Compact, systeemveilig en energiebesparend
  • Perfect in combinatie met buiten opgestelde warmtepompen voor warmwater bereiding en ruimteverwarming
  • Kan ook worden gebruikt voor koeling

Anderen kochten ook
artikelnr: 1110951leveranciersnr: 235922
artikelnr: 1119985leveranciersnr: 236693