Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Sanibroyeur Sanipro XR Up fecaliënvermaler met 4 aansluitingen

artikelnr: 23144026leveranciersnr:  SRUPSTD

De Sanipro® XR Silence Up is ideaal voor het installeren van een complete badkamer. Het is een vermaal- en pompsysteem met 4 aansluitingen voor afvoer van fecaliënhoudend afvalwater van een WC, een fontein of wastafel, bidet en een douche. De Sanipro® XR Silence Up is voorzien...

Lees meer
Bruto prijs: €1.205,00per stuk
Kenmerken
MerkSanibroyeur
LeverancierscodeSRUPSTD
EAN-Code3308815074108
Nom. stroom1.7 A
Breedte432 mm
Hoogte319 mm
Diepte185 mm
Reservoir-inhoud12.9 l
Aantal fasen1
Materiaal reservoirPolypropyleen (PP)
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Sanipro® XR Silence Up is ideaal voor het installeren van een complete badkamer. Het is een vermaal- en pompsysteem met 4 aansluitingen voor afvoer van fecaliënhoudend afvalwater van een WC, een fontein of wastafel, bidet en een douche. De Sanipro® XR Silence Up is voorzien van een centrale toegang tot de korf, voor eenvoudige interventie in het geval van blokkade, zonder het apparaat te demonteren en zonder het reservoir te legen. Hij behoort tot de meest stille fecaliënvermalers in de markt met slechts 46dB(A). Door het compacte design kan het toestel discreet worden weggewerkt achter iedere willekeurige WC en is geschikt voor het vervangen van een oud model, zonder dat er aanpassingen aan de bestaande installatie nodig zijn. De afvoercapaciteit is tot 5 meter verticaal en 100 meter horizontaal.