Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Watts Idroset CF balanceerventiel statisch DN15, 1/2", wartel

artikelnr: 3566555leveranciersnr:  PAP-S015

Statisch balanceer-en regelventiel Serie CF van Watts met losse moer aansluiting (DN15 tot DN50) voor verwarmings-, koelings- en huishoudelijke waterdistributiesystemen. Voorzien van een afsluitfunctie, blokkering van het gekalibreerde debiet en geheugen door middel van een rode wijzer....

Lees meer
Bruto prijs: €101,47per stuk
Kenmerken
MerkWatts
LeverancierscodePAP-S015
EAN-Code8019001146336
OppervlaktebeschermingOnbehandeld
Aansluiting 1Wartelmoer
Aansluiting 2Wartelmoer
VoorschakelapparaatStatisch
MateriaalkwaliteitKunststof vezelversterkt
Materiaal behuizingKunststof
Met thermometerNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Statisch balanceer-en regelventiel Serie CF van Watts met losse moer aansluiting (DN15 tot DN50) voor verwarmings-, koelings- en huishoudelijke waterdistributiesystemen. Voorzien van een afsluitfunctie, blokkering van het gekalibreerde debiet en geheugen door middel van een rode wijzer. Huis van messing en polyamide. Nieuwe gepatenteerde technologie waarmee het debiet direct op het apparaat kan worden ingesteld en afgelezen zonder gebruik van speciaal gereedschap.

Idroset CF Configurator Configureer hier uw Idroset ventiel door het vereiste debiet (Q) in te vullen en indien nodig het maximale drukverlies.