Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Honeywell Home Round kamerthermostaat Wireless

artikelnr: 3700244leveranciersnr:  T87RF2025

De Honeywell Round Wireless is, zoals de naam al zegt, draadloos en kan daardoor op elke gewenste plek worden gemonteerd. De Round Wireless kan worden gebruikt in vele toepassingen; combineer hem bijvoorbeeld met de HCC100 multizoneregelaar voor een eenvoudig te bedienen zone-geregelde vloerverwarming....

Lees meer
Bruto prijs: €121,37per stuk
Kenmerken
MerkHoneywell Home
LeverancierscodeT87RF2025
EAN-Code5025121381918
MontagewijzeOpbouw
KleurOverig
ModelOpentherm
AansluitingDraadloos
Met displayJa
Diameter82.5 mm
Type voedingBatterij
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Honeywell Round Wireless is, zoals de naam al zegt, draadloos en kan daardoor op elke gewenste plek worden gemonteerd. De Round Wireless kan worden gebruikt in vele toepassingen; combineer hem bijvoorbeeld met de HCC100 multizoneregelaar voor een eenvoudig te bedienen zone-geregelde vloerverwarming. Of voeg deze thermostata toe aan evohome voor een complete zoneregeling.

De Honeywell Round Wireless is eenvoudig te bedienen; zoals je van de Round gewend bent kan je de temperatuurinstelling wijzigen door de instelring te draaien. De Round Wireless is zeer geschikt om te combineren met aaan/uit aangestuurde cv-toestellen.

i.c.m. bepaalde Intergas CV-ketels tevens optie tot moduleren mogelijk. Deze thermostaat werkt op 2 x 1.5V AA alkaline batterijen

Technische specificaties

  • Aantal perioden per dag instelbaar: n.v.t.
  • Batterijen: Thermostaat werkt op 2 AA-batterijen
  • Displayverlichting: Ja
  • Instelbaar per dag: Nee
  • Los van de muur te bedienen: Ja
  • Temperatuur instelbereik: 5 - 35 graden Celcius
  • Uitbreidbaar: Nee