Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Orcon Blueline MVS-15P woonhuisventilator met perilex stekker

artikelnr: 4001180leveranciersnr:  21120000

De Orcon MVS-15 is het stilste ventilatietoestel in zijn klasse. Hij levert topprestaties tegen een scherpe prijs en is zeer flexibel inzetbaar. De MVS-15P wordt standaard geleverd met een perilex stekker. Hiermee is het een ideale oplossing voor renovatiesituaties waar gewerkt wordt met...

Lees meer
Bruto prijs: €264,00per stuk
Kenmerken
MerkOrcon
Leverancierscode21120000
EAN-Code8718403862904
Breedte449 mm
Hoogte389 mm
Diepte303 mm
Met bewegingssensorNee
AansluitingInsteekeind
StuursignaalOverig
Geschikt voor wandmontageJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Orcon MVS-15 is het stilste ventilatietoestel in zijn klasse. Hij levert topprestaties tegen een scherpe prijs en is zeer flexibel inzetbaar. De MVS-15P wordt standaard geleverd met een perilex stekker. Hiermee is het een ideale oplossing voor renovatiesituaties waar gewerkt wordt met een bestaande schakelaar.

Bewezen de stilste

Dankzij de Greentech Radical gelijkstroommotor in een EPP slakkenhuis, wat zorgt voor een betere luchtdichtheid en geluidsdemping, is de MVS-15 is de stilste én meest energiezuinige woonhuisventilator in alle standen. Onafhankelijke metingen in verschillende projecten hebben dit aangetoond. Hiermee is de MVS-15 de perfecte balans tussen geluid, energieverbruik en comfort!

Kenmerken

  • In de praktijk bewezen de stilste en zuinigste in alle ventilatorstanden
  • Inclusief perilex stekker, geschikt voor bestaande driestandenschakelaar
  • Maximale lucht opbrengst van 490m3/h bij 200 Pa
  • 28 instelmogelijkheden in keuze luchtdebiet
  • 90 maanden garantie na registratie (door de eindgebruiker)