Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Atlantic Alfea Extensa warmtepomp buitenunit lucht/water 6 kW

artikelnr: 4002070leveranciersnr:  700227

Voor een aangename temperatuur in huis en warm tapwater heeft u echt geen aardgas en vele kilowatts vermogen meer nodig. Het kan veel energiezuiniger en milieuvriendelijker met een Alfea lucht-water warmtepomp, want die haalt de warmte letterlijk uit de lucht. Zo bent u verzekerd...

Lees meer
Bruto prijs: €2.256,00per stuk
Kenmerken
MerkAtlantic
Leverancierscode700227
EAN-Code3410537002274
UitvoeringBuitenunit
Type regelingWeersafhankelijke regeling
Tankvolume0 l
Hoogte buitenunit632 mm
Breedte buitenunit866 mm
Diepte buitenunit325 mm
Gewicht buitenunit39 kg
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Voor een aangename temperatuur in huis en warm tapwater heeft u echt geen aardgas en vele kilowatts vermogen meer nodig. Het kan veel energiezuiniger en milieuvriendelijker met een Alfea lucht-water warmtepomp, want die haalt de warmte letterlijk uit de lucht. Zo bent u verzekerd van een gunstige EPC en optimaal comfort.

Coaxiale warmtewisselaar

Door de innovatieve warmtewisselaar, de slimme regeling en het geïntegreerd buffervat ontdooit de warmtepomp probleemloos, ook bij extreme weercondities. Dit maakt de elektrische bijverwarming en een extern buffervat overbodig. De coaxiale warmtewisselaar (16L) dient als buffer tijdens de ontdooicyclus en is zo ook beschermd tegen vervuiling van het systeem. Door het dubbele gebruik van de warmtewisselaar is een optimale warmte-uitwisseling verzekerd. De invertercompressor regelt rechtstreeks de watertemperatuur in functie van de gewenste kamertemperatuur, rekening houdend met de buitentemperatuur.

Bediening en beheer met je smartphone

Cozytouch is een applicatie waarmee u uw thermische comfort van overal kunt regelen, eenvoudig uw afwezigheden kunt beheren en uw verbruik kunt visualiseren. Simpel en intuïtief! Cozytouch is compatible met Alfea warmtepompen. Applicatie beschikbaar op ANDROID en APPLE.

Sterke energieprestataties

De Atlantic lucht-water warmtepompen blinken uit op het vlak van energierendement, met COP cijfers tot 4.52. Deze prestaties worden mede gerealiseerd door de doorontwikkelde DC Twin Rotary compressor, de geoptimaliseerde inverter techniek en de hoogrenderende warmtewisselaar.

Warmtecomfort gegarandeerd

De Alfea is ontwikkeld om koude winters te trotseren. Deze toestellen produceren moeiteloos warm water van 55 °C bij een buitentemperatuur van -20 °C, en ze doen dit zonder steunverwarming. Het type Excellia (hoog temperatuur) met extra vermogen garandeert zelfs water van 60°C, een watertemperatuur die standaard radiatoren nodig hebben om voldoende warmtecomfort bij koude buitentemperaturen te hebben.

Energiezuinige boilers voor sanitair warm water

De combinatie Alfea Extensa (AI) 8 met 300 liter boiler WAH300a biedt u in zijn klasse het hoogste tapwaterrendement van de markt, met maar liefst 2,68 (klasse 4).

Kenmerken:

  • Extra energiebesparing dankzij de dikke EPS isolatie
  • Boilervat uit RVS 1.4521 = lange levensduur en 10 jaar afbouwende garantie
  • Conische warmtewisselaar = lager elektrisch verbruik
  • Geschikt voor ringleidingtoepassing
  • Ingebouwde zonnewisselaar