Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Atlantic Alfea Extensa 5 warmtepomp binnenunit lucht/water met Atlantic Interface R32

artikelnr: 4002073leveranciersnr:  924031

Deze Alfea warmtepomp is speciaal ontworpen voor koudemiddel R32, en om zo goed mogelijk aan de behoeften van thermisch comfort in moderne huizen te voldoen. De Alfea R32 range heeft dezelfde kenmerken en voordelen als de gewone Alfea range, maar heeft als bijkomend voordeel dat deze warmtepomp...

Lees meer
Bruto prijs: €3.079,00per stuk
Kenmerken
MerkAtlantic
Leverancierscode924031
EAN-Code3410539240315
UitvoeringBinnenunit
Type regelingWeersafhankelijke regeling
Tankvolume0 l
Breedte binnenunit450 mm
Hoogte binnenunit847 mm
Diepte binnenunit493 mm
Gewicht binnenunit45 kg
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Deze Alfea warmtepomp is speciaal ontworpen voor koudemiddel R32, en om zo goed mogelijk aan de behoeften van thermisch comfort in moderne huizen te voldoen. De Alfea R32 range heeft dezelfde kenmerken en voordelen als de gewone Alfea range, maar heeft als bijkomend voordeel dat deze warmtepomp het milieuvriendelijkere koudemiddel R32 heeft. R32 is een HFK-vloeistof die wordt beschouwd als een beter alternatief voor R410A op het vlak van milieu en recycling.

Toepassingen
De Alfea R32 warmtepomp is geschikt voor:

  1. Vloerverwarming: ideaal dankzij de lage watertemperaturen
  2. Dynamische convectoren: ideaal voor ruimtes die bij voorkeur snel worden opgewarmd of afgekoeld zoals slaapkamers
  3. Lage-temperatuur radiatoren: energiezuiniger dan klassieke radiatoren
  4. Sanitair warm water: middels het type Duo met geïntegreerde boiler of door toevoeging van een driewegklep en boiler met ingebouwde warmtewisselaar

Mogelijke uitbreidingen:

  • Zonnecollectoren voor warm tapwater
  • Een bivalentkit om de warmtepomp te combineren met een bestaande gasketel
  • Een koelingkit voor koeling via LTV convectoren of vloerkoeling

Sterke prestataties
De sterke energieprestaties van de Alfea R32 range wordt mede gerealiseerd door de doorontwikkelde DC Twin Rotary compressor, de geoptimaliseerde inverter techniek en de hoogrenderende warmtewisselaar. Deze toestellen produceren moeiteloos warm water van 55°C bij een buitentemperatuur van -20°C, en ze doen dit zonder steunverwarming.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.775,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA17817.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.