Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

ROBOT Easy Flex HC bedieningspaneel wit

artikelnr: 4810172leveranciersnr:  649335

De ROBOT Easy Flex HC is een serie ruimteregelingen waarmee zowel kan worden gekoeld als verwarmd. Daarnaast is het mogelijk de temperatuur per ruimte te regelen via een app. Er kunnen verschillende masters bedraad met elkaar gekoppeld worden, waardoor er veel verschillende zones los van...

Lees meer
Bruto prijs: €442,00per stuk
Kenmerken
MerkROBOT
Leverancierscode649335
EAN-Code8718403667448
Type toebehoren/onderdelenOverig
Uitgebreide info

De ROBOT Easy Flex HC is een serie ruimteregelingen waarmee zowel kan worden gekoeld als verwarmd. Daarnaast is het mogelijk de temperatuur per ruimte te regelen via een app. Er kunnen verschillende masters bedraad met elkaar gekoppeld worden, waardoor er veel verschillende zones los van elkaar geregeld kunnen worden. Per master is het mogelijk om tot 8 zones te regelen en tot 19 thermomotoren aan te sluiten. Thermostaten kunnen zowel bedraad als draadloos worden aangesloten op de master.

  • geschikt voor verwarmen en koelen
  • wifi connectie mogelijk
  • regeling voor warmtepomp en cv-ketel
  • bediening van radiatoren is tevens mogelijk
  • eenvoudig in te stellen en te bedienen
  • draadloze ketelbesturing mogelijk

Configurator Easy Flex HC
De ruimteregeling serie van ROBOT , de Easy Flex HC, is eenvoudig in gebruik en installatie. Maar wat heb je nodig om Om een goede samenstelling van het verwarmingssysteem te realiseren? Ondek het met de configurator van ROBOT .