Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Volthera hybride PVT-systeem 16 panelen voor schuin dak 3 kW

artikelnr: 7670002leveranciersnr:  Hybride 16 PVT schuin 3kW

Stroom én warmte uit één krachtig systeem

Over het Volthera PVT-systeem
Volthera voorziet woningen van thermische energie én elektriciteit vanuit één compleet systeem. Hierdoor wordt er bespaard op de gas- en elektriciteitsrekening....

Lees meer
Bruto prijs: €15.922,22per stuk
Kenmerken
MerkVolthera
LeverancierscodeHybride 16 PVT schuin 3kW
Product soortPVT-systeem
TypeHybride
MontagewijzeAelex inleg-montagesysteem
Vermogen5200 Wp
Uitgebreide info

Stroom én warmte uit één krachtig systeem

Over het Volthera PVT-systeem
Volthera voorziet woningen van thermische energie én elektriciteit vanuit één compleet systeem. Hierdoor wordt er bespaard op de gas- en elektriciteitsrekening. Het PVT-systeem van Volthera is verkrijgbaar als hybride of all-electric systeem en is geschikt voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

Het PVT-systeem van Volthera bestaat uit PVT-panelen, een Vaillant warmtepomp, een PV-montagesysteem van Aelex of Sunbeam, een SolarEdge omvormer en power optimizers en optioneel een boilervat. De PVT-panelen dienen als stille én onzichtbare bron voor de warmtepomp en hebben dezelfde uitstraling en afmeting als PV-panelen. Met Volthera haal je maximaal rendement uit de buitenlucht én de zon en is er geen grondboring of buitenunit nodig!

Over dit artikel:
Het Volthera hybride PVT-systeem 16 panelen voor schuin dak is geschikt voor bestaande bouw. Het systeem bestaat uit 16 Volthera PVT-panelen, een SolarEdge HD-wave omvormer en power optimizers, een Vaillant 3kW geoTHERM warmtepomp, een Aelex inlegmontagesysteem en uiteraard alle geassembleerde benodigdheden voor eenvoudige installatie, regeling en monitoring voor de klant en installateur.

Het Aelex-inlegmontagesysteem
Voor Volthera PVT-systemen op schuine daken wordt gebruikt gemaakt van het Aelex inleg-montagesysteem. Bij het Aelex inleg-montagesysteem worden de panelen ingelegd in profielen waardoor het niet nodig is om te klemmen of om te schroeven. Daarnaast hebben de panelen in het inleg-montagesysteem de ruimte om uit te zetten en te krimpen als gevolg van temperatuurschommelingen, dit zorgt voor een betere prestatie van het systeem. Aelex is geschikt voor toepassingen op pannendak, golfplaten dak en damwand daken. Het Aelex inleg-montagesysteem staat voor kwaliteit, esthetiek, veiligheid en installatiegemak. Met behulp van de Aelex configurator stel je eenvoudig het meest optimale systeem samen voor jouw project. Meer weten? Kijk op aelex.nl.

Leveringsomvang:

16 Volthera PVT-panelen (1002 x 1665 x 40 mm)
SolarEdge HD-wave omvormer en power optimizers
Vaillant 3kW geoTHERM warmtepomp
Aelex inlegmontagesysteem