Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Sofar Solar 4.6KTLM-G3 1-fase omvormer 2-MPPT 4600W inclusief Wifi en DC-Switch

artikelnr: 7740123leveranciersnr:  4.6KTLM-G3

De G3 een-fase omvormer met 2 MPP-trackers voor residentiële PV-systemen
SOFAR 3K…6KTLM-G3 is the upgraded version of Sofar Solar’s residential inverter series. De omvormer heeft een stijlvol IP65-ontwerp en het natuurlijke koelingssysteem zorgt voor...

Lees meer
Bruto prijs: €1.249,00per stuk
Kenmerken
MerkSofar Solar
Leverancierscode4.6KTLM-G3
Product soortOmvormer
SerieKTLM-G3
Type1-fase
Vermogen4,6 kW
Uitgebreide info

De G3 een-fase omvormer met 2 MPP-trackers voor residentiële PV-systemen
SOFAR 3K…6KTLM-G3 is the upgraded version of Sofar Solar’s residential inverter series. De omvormer heeft een stijlvol IP65-ontwerp en het natuurlijke koelingssysteem zorgt voor een stille werking. Dit maakt de omvormer de perfecte match voor kleine residentiële installaties.

De omvormer heeft twee geïnstalleerde MPP-trackers en een geïntegreerde I-V-curve-scanfunctie, waardoor complexere installaties, b.v. die met schaduwproblemen of verschillende dakoriëntaties, kunnen worden gerealiseerd.

  • Optionele AFCI-functie
  • Compact en lichtgewicht ontwerp
  • Natuurlijke koeling – stil en ventilatorloos
  • Ingebouwde nulexport-functie
  • Maximale efficiëntie tot 98,4%
  • Twee MPPTs (150% overbelastingscapaciteit)

Let op: Het aansluiten van de PV-panelen is voor verantwoording van de installateur en afhankelijk aantal en oriëntatie.
Let hierbij op de specificaties van de omvormer zoals max. spanning, stroomsterkte en vermogen per MPPT welke niet mag worden overschreden.
In het bijzonder bij de omvormers met 2 of 3 MPPT poorten waarbij de panelen (per oriëntatie) verdeeld moeten worden. Mogelijk dient hierbij gebruik gemaakt te worden van Y-connectoren.

Meer informatie nodig? Vraag vrijblijvend advies aan: Advies aanvragen of bel 088 099 5690