Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vaillant sensoCOMFORT VRC720 systeem regelaar met buitenvoeler

artikelnr: 8057261leveranciersnr:  0020260913

De Vaillant sensoCOMFORT systeemregelaar geeft de volledige controle over uw verwarmingsinstallatie; zowel thuis als op afstand. Met de sensoCOMFORT thermostaat is het eenvoudig om de perfecte temperatuur in huis te regelen. Dankzij het nieuwe sensoCOMFORT-display met hoge resolutie en een...

Lees meer
Bruto prijs: €387,99per stuk
Kenmerken
MerkVaillant
Leverancierscode0020260913
EAN-Code4024074829110
KleurZwart
Breedte175 mm
UitvoeringMerkgebonden
Hoogte109 mm
Diepte26 mm
Aansluiting2-draads
Met displayJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Vaillant sensoCOMFORT systeemregelaar geeft de volledige controle over uw verwarmingsinstallatie; zowel thuis als op afstand. Met de sensoCOMFORT thermostaat is het eenvoudig om de perfecte temperatuur in huis te regelen. Dankzij het nieuwe sensoCOMFORT-display met hoge resolutie en een 3,5" scherm is de bediening comfortabeler dan ooit. Zes gevoelige aanraaktoetsen en een handige schuifregelaar vereenvoudigen de bediening, zelfs in donkere ruimtes - dankzij de achtergrondverlichting.

Besturing op afstand
De sensoCOMFORT is een systeembesturing dat klaar is voor de toekomst en geoptimaliseerd is voor het aansturen van alle componenten. In combinatie met de sensoAPP (alleen in combinatie met de sensoNET gateway tegen meerprijs) is de verwarming te regelen waar je ook bent: stel exacte temperaturen in, definieer tijdvensters tot op de minuut nauwkeurig en gebruik speciale functies zoals de afwezigheidsmodus.

Veelzijdige besturing
De sensoCOMFORT biedt de mogelijkheid om meerdere verwarmingscircuits en dus complexe systemen te beheren, bijvoorbeeld voor een appartementencomplex. Ook maakt de regelaar geen onderscheid tussen Vaillant cv-ketels, hybridesystemen of warmtepompen.

De voordelen van de sensoCOMFORT

  • (Draadloze) Luxe ruimtethermostaat en systeemregelaar
  • Eenvoudig te bedienen display met verlichte touch-bediening
  • Bedien uw verwarming waar u ook bent i.c.m. met optionele internetmodule
  • Gebruiksvriendelijke myVAILLANT-app met vele mogelijkheden
  • Perfecte interactie en volledige controle over alle componenten van Vaillant-verwarmingssystemen

Dankzij de bijgeleverde buitenvoeler is de sensoCOMFORT een weersafhankelijke regelaar.