Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo 317-3 koolmonoxidemeter

artikelnr: 8492117leveranciersnr:  0632 3173

Let op! Standaard zit er geen kalibratie certificaat op naam bij deze meter. Neem hiervoor vóór aankoop contact op met onze Verkoop Binnendienst.


Koolmonoxide is een zeer gevaarlijk gas. Het is...

Lees meer
Bruto prijs: €187,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0632 3173
EAN-Code4029547002649
Product soortCO melder
Serie317-3
KleurZwart
Uitgebreide info

Let op! Standaard zit er geen kalibratie certificaat op naam bij deze meter. Neem hiervoor vóór aankoop contact op met onze Verkoop Binnendienst.


Koolmonoxide is een zeer gevaarlijk gas. Het is onzichtbaar, geurloos en zeer dodelijk. Het is daarom belangrijk dat er op koolmonoxide gecontroleerd wordt als er een CV-ketel of boiler onderhouden of geïnstalleerd wordt. Op deze manier wordt de werking van de boiler gegarandeerd en koolmonoxide vergiftiging voorkomen.

Het neemt slechts enkele seconden in beslag. Een korte test om te zien dat uw werkomgeving vrij is van koolmonoxide. De testo 317-3 CO meter meet de concentratie van koolmonoxide in de omgevingslucht en geeft de resultaten weer op het duidelijke display. De CO meter heeft een visueel en akoestisch alarm dat automatisch afgaat als er een grenswaarde wordt overschreden.
De CO meter wordt geleverd met een draagtas, polsriem en riemclip waardoor het meetinstrument altijd binnen uw bereik is en de CO meter niet op de grond kan vallen.
De Testo 317-3 wordt geleverd met drie jaar garantie op de CO sensor.

Leveringsomvang:
- testo 317-3
- draagtas met riemclip en polsriem
- koptelefoon
- kalibratieprotocol
- jaarlijks kalibratie max 5 jaar