Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

ResQ-tape Industrial zwart 50mm x 11meter

artikelnr: 8605555leveranciersnr:  RT2520036BK

ResQ-tape Industrial is een zelf hechtende siliconen tape ontworpen voor zware omstandigheden in de algemene industrie, waar een betrouwbare oplossing is vereist om lekschade tijdens noodsituaties te stoppen. De tape is 25% dikker dan standaard voor gebruik op (brand)slangen, gas-, stoom-...

Lees meer
Bruto prijs: €82,45per stuk
Kenmerken
MerkResQ-tape
LeverancierscodeRT2520036BK
EAN-Code8718591410109
Product soortSiliconentape
SerieIndustrial
KleurZwart
Lengte11 m
Breedte50 mm
Overige100% siliconen (zelfhechtend)
Uitgebreide info

ResQ-tape Industrial is een zelf hechtende siliconen tape ontworpen voor zware omstandigheden in de algemene industrie, waar een betrouwbare oplossing is vereist om lekschade tijdens noodsituaties te stoppen. De tape is 25% dikker dan standaard voor gebruik op (brand)slangen, gas-, stoom- en vloeistofleidingen met een diameter van 5 cm en meer. Omdat de tape een isolatie capaciteit heeft van 12 kV per laag, is deze ook perfect voor isolatie van draad- / kabelsecties; het waterdicht maken van connectoren bij zowel laag- als hoogspanningsinstallaties.