Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

ResQ-tape ResQ-plast vingerpleister blauw 25mm x 4,5meter

artikelnr: 8605558leveranciersnr:  PLAST25-BE

ResQ-plast, op basis van zuiver katoen, is een hoogwaardig, medisch getest, zelfhechtend pleistermateriaal. Er zijn geen andere stoffen (zoals latex) toegevoegd, waardoor ResQ-plast bij uitstek geschikt is voor mensen met een allergie voor latex of de lijm op standaard pleisters. Omdat ResQ-plast...

Lees meer
Bruto prijs: €4,95per stuk
Kenmerken
MerkResQ-tape
LeverancierscodePLAST25-BE
EAN-Code8718591410215
Product soortPleister/bandage
SerieResQ-plast
KleurBlauw
Lengte4,5 m
Breedte25 mm
Overigekatoen/polyamide/spandex
Uitgebreide info

ResQ-plast, op basis van zuiver katoen, is een hoogwaardig, medisch getest, zelfhechtend pleistermateriaal. Er zijn geen andere stoffen (zoals latex) toegevoegd, waardoor ResQ-plast bij uitstek geschikt is voor mensen met een allergie voor latex of de lijm op standaard pleisters. Omdat ResQ-plast alleen aan zichzelf hecht, kunt u het op natte en vervuilde huid aanbrengen. Ingeval van een (ernstige) bloeding kunt u ResQ-plast direct aanbrengen, zodat de bloeding zo snel mogelijk wordt gestopt. Wanneer u bij het aanbrengen ResQ-plast iets uitrekt, terwijl u de band half overlappend omwikkelt, hecht het materiaal vrijwel direct aan zichzelf, ongeacht de ondergrond. Het materiaal blijft flexibel waardoor de bewegingen van uw gewrichten niet worden belemmerd.