Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

A.O. Smith zonnecollectorset met 1 collector platdak 20/30° horizontaal met betonblokken (met drainback)

artikelnr: 0881500leveranciersnr:  SPFR 01 F20/30 AC DBHB

Deze A.O. Smith zonnecollectorset bestaat uit 1 zonnecollector en worden geleverd inclusief alle benodigde onderdelen en aansluitmaterialen.

A.O. Smith zonnecollector
De kern van een A.O. Smith zonnecollector bestaat uit een volledige warmteabsorberende aluminium plaat met...

Lees meer
Bruto prijs: €3.164,00per stuk
Kenmerken
MerkA.O. Smith
LeverancierscodeSPFR 01 F20/30 AC DBHB
EAN-Code8717449257583
Collectorefficiëntie95 %
Primaire coëfficiënt (a1)3.59 W/(m².K)
Secundaire coëfficiënt (a2)0.01 W/(m².K²)
Instralingshoekmodifier (IAM)0.93
Uitwendige buisdiameter alle aansluitingen22 mm
Max. werkdruk6 bar
Collectoroppervlakte2.54 m²
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Deze A.O. Smith zonnecollectorset bestaat uit 1 zonnecollector en worden geleverd inclusief alle benodigde onderdelen en aansluitmaterialen.

A.O. Smith zonnecollector
De kern van een A.O. Smith zonnecollector bestaat uit een volledige warmteabsorberende aluminium plaat met milieuvriendelijke vacuüm-coating. De gegarandeerde kwaliteit van deze coating verzekert de buitengewoon lange levensduur van de zonnecollector. Daarnaast hebben de zonnecollectoren een afdichtingsysteem in het frame dat het aanhechten van stof en vuil voorkomt. De aluminium ombouw maakt deze zonnecollectoren geschikt voor iedere omgeving.

  • gekeurd volgens EN12975-2-2006
  • Solar Keymark gecertificeerd
  • temperatuurbestendig tot 200° C
  • eenvoudig montagesysteem voor meerdere panelen
  • Platdak montage
    Deze zonnecollectorset is dankzij het dakframe geschikt voor horizontale montage op een plat dak. Het frame heeft een instelbare hoek variërend van 20 tot 30°.

    Betonblokken
    Dankzij de meegeleverde betonblokken is deze zonnecollectorset stevig te plaatsen. Houd hierbij rekening met de maximale dakbelasting op de desbetreffende locatie.

    Drainback
    Deze zonnecollectorset is voorzien van een drainback. Dankzij dit terugloopsysteem wordt voorkomen dat het systeem in de winter bevriest, of in de zomer oververhit raakt. Hierdoor wordt de levensduur van de zonnecollectoren verlengd.