Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Atag Q25SCR HR gaswand/combi CW4

artikelnr: 0651086leveranciersnr:  SA3BC50H

De Q-Serie ketel in het ATAG assortiment geeft een heerlijk gevoel van comfort en luxe. Dankzij het geïntegreerde voorraadvat direct warm water beschikbaar op meerdere afgiftepunten tegelijk. Zonder wachten. Showerpower; het verzorgen van een comfortabele, krachtige douchestraal of...

Lees meer
Bruto prijs: €2.705,29per stuk
Kenmerken
MerkAtag
LeverancierscodeSA3BC50H
EAN-Code8719874662284
Breedte660 mm
Hoogte1880 mm
Diepte1040 mm
Aantal fasen1
MateriaalkwaliteitOverig
Aansluiting aanvoerKnel
Aansluiting retourKnel
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Q-Serie ketel in het ATAG assortiment geeft een heerlijk gevoel van comfort en luxe. Dankzij het geïntegreerde voorraadvat direct warm water beschikbaar op meerdere afgiftepunten tegelijk. Zonder wachten. Showerpower; het verzorgen van een comfortabele, krachtige douchestraal of een snel gevuld bad is geen probleem voor de Q-ketel.

Natuurlijk is ook het rendement op verwarming van hoog niveau. Hoe lager de temperatuur in het afgiftesysteem, hoe hoger het rendement! In combinatie met de ATAG One thermostaat wordt energielabel A+ op centrale verwarming behaald.

Kiezen voor roestvaststaal (RVS)
De RVS warmtewisselaar, het ‘hart’ van de CV-ketel, is het belangrijkste en ook meest kwetsbare onderdeel van de CV-ketel. Deze warmtewisselaar is gemaakt van RVS, dat ongevoelig is voor corrosie en slijtage en voor maximale warmteoverdracht zorgt. Dat scheelt niet alleen in onderhoudsfrequentie, maar ook in verwarmingskosten. Na 15 jaar is de P-Serie nog net zo zuinig als op dag 1 van aankoop.

Samen met ATAG One energiezuinig verwarmen
De ATAG One is een slimme thermostaat die meedenkt en vooruit kijkt. Dankzij de zgn. inschakeloptimalisatie denkt ATAG One met je mee wanneer het warm moet zijn in de woning. Geheel volgens jouw wensen.

Kenmerken

  • Snel en veel warm water
  • Op meerdere afgiftepunten tegelijk
  • Geen wachttijden op warm water door geïntegrerde boiler (in combiketel)
  • Blijvend hoog rendement tijdens de levensduur
  • Laag energieverbruik
  • Geschikt voor ATAG One slimme thermostaat
  • 15 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar