Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Bette Ultra douchebak super vlak 120 x 90 x 3,5 cm wit met styropor douchebakdrager

artikelnr: 36503892leveranciersnr:  1260-000T1
Met de serie Ultra supervlakke douchebakken creëer je een comfortabele douche-instap en oogt de badkamer ruimer. De douchebakken kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Bodemvlak, nagenoeg bodemvlak of iets verhoogd. De douchebakken zijn gemaakt van geglazuurd titaanstaal. De douchebakken...
Lees meer
Bruto prijs: €831,60per stuk
Kenmerken
MerkBette
Leverancierscode1260-000T1
EAN-Code4038565099685
KleurWit
Breedte900 mm
UitvoeringUniverseel
Hoogte35 mm
KwaliteitsklasseOverig
Lengte1200 mm
Diameter afvoergat90 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
Met de serie Ultra supervlakke douchebakken creëer je een comfortabele douche-instap en oogt de badkamer ruimer. De douchebakken kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Bodemvlak, nagenoeg bodemvlak of iets verhoogd. De douchebakken zijn gemaakt van geglazuurd titaanstaal. De douchebakken worden in de fabriek voorzien van geluiddempende matten voor meer akoestisch comfort tijdens het douchen. De Antislip Pro behandeling wordt geadviseerd voor extra veiligheid. De Antislip Pro kan gecombineerd worden met wit en matte kleuren. De slipweerstandsklasse is R10 volgens DIN51130. Inclusief styropor douchebakdrager. Met de douchebakdrager kan de douchebak eenvoudig en snel gemonteerd worden. Op de plek van de douchebaksifon moet de vloer worden opengebroken. Daarna kan de douchebak met de voorgemonteerde douchebakdrager op de dekvloer worden geplaatst.