Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Clou Hammock softclose en quickrelease closetzitting matzwart

artikelnr: 33326086leveranciersnr:  CL/04.06040.21

LET OP:
Zwart sanitair is prachtig, maar door de kleur ook erg gevoelig voor de inwerking van kalk, zeep en andere schoonmaakproducten.
Om het sanitair zo lang mogelijk mooi te houden, adviseren wij om de zwarte oppervlakken na gebruik altijd droog te maken. Gebruik geen...

Lees meer
Op werkdagen voor 18:00 besteld is de volgende werkdag gratis bezorgd
Bruto prijs: €152,00per stuk
Kenmerken
MerkClou
LeverancierscodeCL/04.06040.21
EAN-Code8717462011032
KleurZwart
Met dekselJa
VerhoogdNee
Met motiefNee
Onderbroken zittingring (non contact)Nee
Hartafstand schroefdraden145 - 145
Antibacteriële behandelingNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

LET OP:
Zwart sanitair is prachtig, maar door de kleur ook erg gevoelig voor de inwerking van kalk, zeep en andere schoonmaakproducten.
Om het sanitair zo lang mogelijk mooi te houden, adviseren wij om de zwarte oppervlakken na gebruik altijd droog te maken. Gebruik geen agressieve chemicaliën op het sanitair en maak het ook niet schoon met schoonmaakartikelen met een ruw oppervlak, zoals schuursponsjes. Gebruik in plaats daarvan een zachte of microfiber doek met warm water en zeep. Zo kunt u nog lang genieten van uw mooie, zwarte sanitair.