Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

SlimTube plat ovale pvc buis, per stuk verpakt

artikelnr: 356898leveranciersnr:  STE-01

Een geniale dunne afvoerbuis die het monteren van een afvoerleiding van o.a. wastafel, fontein etc. simpeler, goedkoper en efficiënter maakt. In plaats van een pvc afvoer van rond 40 mm kunt u nu met SlimTube tijd en ergernis besparen. Een uitsparing van 40 tot 50 mm hakken is voorgoed...

Lees meer
Binnen 1 werkdag gratis bezorgd. 
Bruto prijs: €23,04per stuk
Kenmerken
MerkSlimTube
LeverancierscodeSTE-01
EAN-Code8717853062759
Product soortPVC buis
MateriaalPVC
KleurGrijs
Aansluitmaat40 mm
Diameter40 mm
Uitgebreide info

Een geniale dunne afvoerbuis die het monteren van een afvoerleiding van o.a. wastafel, fontein etc. simpeler, goedkoper en efficiënter maakt. In plaats van een pvc afvoer van rond 40 mm kunt u nu met SlimTube tijd en ergernis besparen. Een uitsparing van 40 tot 50 mm hakken is voorgoed verleden tijd. SlimTube kunt u ook vóór de (beton) wand aanbrengen en uitvullen met stucwerk of afwerkplaten. (bv. Blauwplaat/Wedi). Hiermee spaart u veel opbouwruimte.

75 x 6,5 x 2,2cm