Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Gardena voorzetstuk voor het verpompen van water

artikelnr: 8509771leveranciersnr:  404450000

Maak van je boormachine een pompmotor, geschikt voor alle typen boormachines

Het ouderwets overhevelen geeft soms een bittere nasmaak die met dit hulpstuk tot het verleden hoort. Ideaal voor het flexibel over- of verpompen van kleinere hoeveelheden water. Simpelweg...

Lees meer
Bruto prijs: €71,00per stuk
Kenmerken
MerkGardena
Leverancierscode404450000
EAN-Code4078500149006
Product soortVoorzetpomp
Uitgebreide info

Maak van je boormachine een pompmotor, geschikt voor alle typen boormachines

Het ouderwets overhevelen geeft soms een bittere nasmaak die met dit hulpstuk tot het verleden hoort. Ideaal voor het flexibel over- of verpompen van kleinere hoeveelheden water. Simpelweg de boormachine op de voorzetpomp aandraaien en bevestigen tussen 2 slangen waarvan 1 de aanzuig en 1 naar bijvoorbeeld een afvoerput. De aandrijfas past op de kop van elke standaard elektrische boor (Ø 8mm). Met de originele GARDENA aansluitstukken is de pomp meteen klaar voor gebruik.

Specificaties

  • Max. doorvoercapaciteit: 2400 l/u
  • Max. opvoerhoogte: 30 m
  • Max. aanzuighoogte: 3 m
  • Max. druk: 3 bar
  • Max. toerental: 3400 tpm