Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Grundfos JP 3-42 S-BBVP drukverhogingspomp met SCHUKO stekker L=1,5m IP44 klasse

artikelnr: 8310330leveranciersnr:  99458766

Grundfos JP pompen zijn zelfaanzuigende, enkeltraps centrifugaalpompen met een RVS pomphuis. Ontworpen voor watervoorziening en drukverhoging in en om het huis.

De JP 3-42 S-BBVP is een zelfaanzuigende eentraps centrifugaal jetpomp met axiale inlaat en radiale uitlaat voor eenvoudige...

Lees meer
Levertijd ca 7-10 dagen
Bruto prijs: €374,00per stuk
Kenmerken
MerkGrundfos
Leverancierscode99458766
EAN-Code5713829460089
Nom. stroom3.1 A
Aantal fasen1
AansluitingBinnendraad cilindrisch BSPP-G (ISO 228-1)
Kabellengte1.5 m
Max. debiet3 m³/h
Max. opvoerhoogte42 m
KwaliteitsklasseRVS 304 (1.4301)
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Grundfos JP pompen zijn zelfaanzuigende, enkeltraps centrifugaalpompen met een RVS pomphuis. Ontworpen voor watervoorziening en drukverhoging in en om het huis.

De JP 3-42 S-BBVP is een zelfaanzuigende eentraps centrifugaal jetpomp met axiale inlaat en radiale uitlaat voor eenvoudige installatie. De JP pomp heeft uitstekende zelfaanzuigende eigenschappen en is ideaal voor het verpompen van water uit bronnen of buffervaten in een grote verscheidenheid aan installaties.

De JP pomp is een robuuste pomp, ontworpen voor lange en probleemloze werking. De JP heeft een uitstekende corrosiebestendigheid door het RVS pomphuis, de composieten waaier en de elektroforetisch aangebrachte coating.

De compacte en handzame JP is voorzien van een draagbeugel waarmee de pomp eenvoudig te verplaatsen is. De zelfaanzuigende pomp zorgt ook voor een stabiele werking onder minder optimale omstandigheden, de ingebouwde ejector met geleideschoepen zorgt voor optimale zelfaanzuigende eigenschappen met een zuighoogte tot 8 meter. Tevens kan de pomp een mengsel van lucht en vloeistof aan totdat deze een volledig aangezogen pomptoestand bereikt.

De JP 3-42 S-BBVP heeft ingebouwde thermische beveiliging die de pomp onmiddellijk uitschakelt als deze oververhit raakt. De motor is luchtgekoeld en voorzien van overgedimensioneerde, afgedekte, levenslang gesmeerde kogellagers voor een stille werking en minimaal onderhoud.

Kenmerken:

  • Zelfaanzuigend, tot 8m
  • RVS pomphuis
  • Compact en gemakkelijk te verplaatsen
  • Ideaal voor schoon, regen- of drinkwater voor toepassing in en om het huis.