Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Grundfos UPA 15-90N 160 mm 1 x 230V

artikelnr: 8337049leveranciersnr:  99539041

UPA is een zeer efficiënte in-line boosting pomp voor huishoudelijk gebruik, die de waterdruk verhoogt tot het vereiste niveau bij douches, kranen en andere...

Lees meer
Op werkdagen voor 18:00 besteld is de volgende werkdag gratis bezorgd
Bruto prijs: €556,00per stuk
Kenmerken
MerkGrundfos
Leverancierscode99539041
EAN-Code5700834974182
Nom. stroom0.48 A
Breedte104 mm
Hoogte126 mm
Aantal fasen1
AansluitingBuitendraad cilindrisch BSPP-G (ISO 228-1)
Kabellengte1.5 m
Max. debiet1.7 m³/h
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

UPA is een zeer efficiënte in-line boosting pomp voor huishoudelijk gebruik, die de waterdruk verhoogt tot het vereiste niveau bij douches, kranen en andere punten in de woning.

Geschikt voor

  • Recirculatie warm water
  • Industriële verwarmingsketels

Grundfos UPA 15-90 N is een kleine huishoudelijke drukverhogingspomp welke de druk verhoogt op een enkel tappunt. Dit specifieke artikelnummer is bestemd voor de Nederlandse markt. Overeenkomstig de locale Nederlandse regelgeving is deze uitvoering voorzien van een externe onderdrukbeveiliging met een handmatige reset.

De UPA 15-90 N biedt het comfort van een constante waterdruk met een automatische in- en uitschakeling o.b.v de actuele afname (door de geïntegreerde flow-schakelaar).

Het ontwerp is robuust en de toegepaste corrosie-vrije materialen zorgen voor een lange levensduur. De pomp is een zgn. natloper, d.w.z. dat de pomp en motor een integraal geheel vormen zonder asafdichting. Let er bij installatie op dat de motoras altijd in horizontale positie dient te zitten. Inbouwlengte: De pomp heeft een 3/4 aansluiting. De druktrap van de pomp is PN 10 en de inbouwlengte is 160 mm.
De pomp heeft een 2-polige, asynchrone kooiankermotor, beveiligigd tegen impedantie en kortsluiting. De lagers worden gesmeerd door de verpompte vloeistof. De pomp is daardoor onderhoudsvrij!

De pomp heeft de volgende keurmerken: CE,WEEE-UPA. De pomp is ook toepasbaar voor drinkwater.

  • Geïntegreerde flow-schakelaar: Automatische in- en uitschakeling o.b.v de actuele vraag
  • Laag geluidsniveau
  • Eenvoudig te installeren
  • Geïntegreerde terugslagklep
  • Corrosie bestendig
  • Ingebouwde motorbeveiliging
  • Externe voordrukbeveiliging